Sag Lender bulma

Çogu zaman insanlar bir kredi için basvuruda düsün, onlar ödeyecek faiz orani gibi kredi, sadece açisindan düsünün. Gerçekte, tek tek zaman bir kredi basvururken düsünmelisiniz en önemli kriterlerinin ödünç kalitesidir. kimse seni unutmaya tercih edecegini içine senin kredi deneyim dönüsebilir yanlis borç veren seçimi.

borç veren seçmede ilk adim hangi için basvurdugunuzu edilecektir kredinin tür kurmaktir. sizden bir iyi kredi rating varsa kocaman toplamlari arayan degilseniz olasilikla an u
* Belirlenir kredi türünü lüzum. kötü kredi ile bir kisiye herhangi bir kurum kredi ve standart finansal kurumlarin daha yüksek faiz oranlari olacak ki teminat için kredi saglamak için kullanmak gerekecektir. Ne varlik (lar) size kredi için teminat olarak kullanmak istiyorsaniz karar vermeniz gerekir. , Default gerekir Unutmayin, bu kollateral kaybetme riskiyle, öylesine bu kararin hafifçe alinmamalidir. Bu soruya Cevabiniz ne borç türü aramaya belirleyecektir.

* Belirleme borç veren tanindigini. Sen Better Business Bureau veya benzeri bir kurulus olan borç veren Düsündügünüz olmadigini görmek için kontrol ederek yapabilirsiniz onlara karsi sik sik sikayetler bir kaydi var. Onlar varsa, ya da iyi bir sicile sahip olmayan bir sirket, o zaman sadece baska isiniz almak vardir.

* Belirleyin borç veren erisilebilir eger. kredinin subaylar Are friendly and helpful açtiginizda bilgi istemeye çagri? bir telefon görüsmesi yaparsa eger size borç veren çalisanlari burdening olmasina ragmen, baska bakmak hissediyorum. onlar bir online kredi saglayici, onlar hemen e-postalar cevap var ise? çok daha hos islemi yapacak kaliteli bir müsteri hizmetleri deneyimi saglamak bir borç veren.

* Belirleyin bütçe, o borç veren seçtiginiz onay esnek ödeme vardir bütçenize uygun planliyor. Bazi kredi biricik nedenle dan sen paying olmak isterdin fazla olabilir çok kisa vadeli krediler ve ödemeler saglayabilir.

* Sonunda ince yazdirmak okuyun. Bazi kredi görünüste hiç bitmeyen temelinde faiz asagi paying bir döngüsü içine alabilirsiniz. adl kredinin sartlarini öyle ki yani sira faiz ilkesine asagi paying edilecektir emin ve Be ödünç süresi ermistir kez baska terimi için Refinance olmayacaktir.

Iyi, güvenilir alt prime kredi biri yok. Bu sadece, kredi deneyim olumlu olmasini saglamak için biraz zaman ve arastirma alir.

No comments:

Post a Comment