Bagimsiz Mali Advisers

Yoktur süphe adl Kredi ve sonuçlanan geriletme Crunch bagimsiz mali danisman rolünü önemini yükseltilmis olmasidir. belgili tanimlik 'çok uzakta beklenmedik asla, is güvenlik ve cari mali bir daha kritik zaman an IFA ile gerçekten Bulundugunuz ve is gelecekteki veya kisisel mali konularda maksimize etmek danismaniz olmamisti esenligi açisindan With.

Orada anekdot niteliginde kanitlar UK tüketicilerin geri finansal hizmet offerings üzerindeki sigorta sektöründe özellikle zarfinda kesme sirnasi
Nitekim profesyonel finansal tavsiye gerçek degeri hafife alinmamalidir. bu gerçegi tasvirine yardimci için Yeni arastirmalar 97 istemcilerin yüzde ki bir IFA tekrar kullanamaz veya bir arkadasiniza veya aile bireyine onlari tavsiye mutlu olacagi seklindeki raporlanir onaylamistir. Çalismanin NMG Mali Hizmetler Danismanlik tarafindan 534 istemcileri arasinda yürütülmüstür Susam - genis IFA agi - 12 ayda Nisan 2009 için bulgularina göre çogunluk cekti 'kesinlikle', veya ', tekrar an IFA kullanma egilimindedirler olmak / ya da öneririz. Tulum, 73 yanitlayanlarin yüzde opted 'kesinlikle', 18 yüzde dedi 'çok olasilikla', ve 6 yüzde 'oldukça olasilikla' dedi. En söylüyorum istatistik Ancak, halkin yalnizca yüzde 1'inin de 'yine onlarin danismani kullanmak kesinlikle olmaz veya arkadas ve aile onlari tavsiye söyleniyor.

Bu bir son ankette Nottingham Üniversitesi Business School tarafindan üretilen ek olarak gerçegi IFAs en güvenilir bireyler finansal hizmetler bugün çalisiyoruz yankilandi. 75,02 genel bir güven rating ile, Finansal Hizmetler Arastirma Forumu's 2009 güven indeksi, Nottingham Üniversitesi Business School tarafindan yürütülen geçerli ekonomik kargasa ragmen ortalama olarak katilimcilarin birkaçini NHS ve gibi kuruluslar daha finansal hizmetler kurumlarinin güveniyorum bulundu BBC sirasiyla 53 ve 61 atti.

Finansal danismanlar ve aracilar en yüksek rating - 81,67 - güven ve güvenilirlik üzerine, yatirim sirketleri (76,24), genel sigorta (75,98) ve yapi toplumlar (75,22) takip aldi.

bu bagimsiz finansal danismanlar büyük çogunlugu hizmet bir alkislanan kalitesi saglayan gururla kendilerini devam edebilirsiniz söylemek adil olan bu arastirma makaleleri seçin. Bu devasa degeri profesyonel finansal tavsiye ve olumlu etkisinin o yakin kisinin bunun üstünde olabilir pekistiriyor gelecekleri mali esenligine. hayat aliskanliklarimiza ve tantananin degisiklikleri bizim modern gün hakim devam ettikçe bagimsiz finansal danismanlar dogrulukta bizim düzenlemeleri ayarlamaya ve bizim maliyesinin 'defne kismindaki' beklenmedik tutmak kaygilariniz aklin çok gerekli baris saglamak hepimizi yardimci olabilir yasiyor.

No comments:

Post a Comment