Bazi Hizmetler Uluslararasi Banka tarafindan sunulan

size numune Kitadaki bazi en iyi bankacilik birine alacak bir Hong Kong banka hesabi açmak planliyorsaniz. Hong Kong otuz çokuluslu bankalarinin konumudur. Onlar genis bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Bu Asya'da bir bankacilik merkezi olarak kabul edilir. Onlar hizmetleri etkin ve üst sinif vardir. Güvenlik bu kadar büyük bir kentte bir gece mare olabilir. Ancak Hong Kong o içinde siki ve siz sorunsuz senin mevduat ve islem yapabilirsiniz. Hong Kong Corporation hareket islemler olmak aptal-proof
bankalarin Çoguna bir hesap kapanis bir ücret olacaktir. sen bu alanda ve üç aydan fazla için sabit ücret ödeyecekler inaktif bir banka hesabi açarsan. Ayrica için taslak üzerinden aktarim ve uygulama istegi istemcileri sarj. Ayrica, siparisler ayakta için ücret. Onlar ücretleri banka ile baglidir. Ayrica islem online gerçeklestirebilirsiniz. It size ev faturalarinizi ve diger hizmetler ödemek için saglayacaktir. Süreci genelde bazi günü sürer.

bu bankalarin vermek kart tesvikler arasinda ücretsiz hediyeler ve yillik ücretler feragat oldugunu. Bankalar çok düsük faiz orani sarj. Ayrica, bankalar da diger sirketler ile havayollari ve süpermarketler gibi indirim vermek isbirligi yapacaklar. Bir uluslararasi banka hesabiniz, faiz orani degisecektir banka baglidir. Ayrica sen isletmek hesap türüne baglidir. en iyi banka almak için, onun deger etrafina bakmak için.

No comments:

Post a Comment