BK'da Bireysel Bankacilik Davranis Code Güncellemeler

FSA business perakende bankacilik kurallari düzenleyen için önerilen yeni çerçeve üzerinde görünümler aradi. Bu mevcut iki Bankacilik Codes (Bankacilik Kodu ve Isletme Bankaciligi Code) yerini alacak. Yeni rejimin tarihinde gerçeklestirilen olmak 1 Kasim 2009, satirinda Ödeme Services Direktifi (PSD) çogu ödeme islemlere bankalar ve bina toplumlari yanisira operasyonun bazi yönlerini tarafindan yürütülmektedir uygulanacagini Avrupa mevzuati oldugunu uygulanmasi ile 'ödenmesinden hesaplari'.

Y
Mali Hizmetler Tazminat Programi: Gözden limitlerinin yapilmis olmayan mevduat limit kurallari. FSA Finansal Hizmetleri Tazminat Programi (FSCS) 'in non-mevduat sinirlari degisiklikler için onun önerileri uyguluyor. Bunlar:

· Yatirimlar ve ev finans arabuluculuk için limitinde% 100 arttir 50.000 £; ve

· Degisiklik zorunlu olmayan hayat ve genel sigortasi ve zorunlu olmayan olmayan yatirim sigorta arabuluculuk saglanmasi için limit tamami iddia% 90, hayir üst sinir ile. hüküm ve zorunlu sigorta arabuluculuk için limit iddianin 100% olmak, hayir üst sinir devam edecektir.

Yeni sinirlar yürürlüge 1 Ocak 2010 tarihinde firmalarin yeni limitler yansitacak sekilde tüketicilere onlarin açiklamalara gerekli degisiklikleri yapmak için izin gelecektir.

No comments:

Post a Comment