Futures Option Spreads - Delta Neutral Trading

Var adl aliskanliklar futures seçenek spreadler ticaret vardir. Tek yön zaman çürümesine faydalanabilme olanagindan spreadler ticaret etmektir. Eger daha fazla zaman degerini kaybeder inaniyorum seçenekleri satabilirsiniz satin seçenekleri daha.

Baska bir yol satin almak ve satmak seçenekleri onlarin deltalar dayanmaktadir. Bunlardan bazilari esnaf delta nötr esnaf denir. Delta nötr esnaf hangi tüm seçenekler toplam delta içinde Zero oldugunu seçenek esnaf are. para seçenekleri 50 bir delta v
Parayi çagrisi satin, bir olacak

50 ve delta.

sen para aramayi an vasil satiyorsaniz, bir olacak

-50 Ve delta.

sen para koymak an satin ederseniz, olacak

-50 Of delta.

sen parayi koyarken an vasil satiyorsaniz, bir olacak

50 of delta.

Basically, deltalar gitmek piyasa istediginiz yerin tarafindan belirlenecektir. Söyle düsünün: Eger para arama seçenegi de, nereye gitmek için pazar isteyeyim satilir mi? Bunu alt gitmek istiyorum. Öylesine, sen -50 bir delta olacakti.

sen para seçenekler en bakarsaniz, o genellikle 50 altinda degildir bulacaksiniz. onlar parayi tam degildirler dolayidir. Hala Bunlara para seçenekler onlar orada varlik en yakin are olanlaridir çünkü basvurun. Bunun bir delta olabilir 47 ya da 53.

Parayi çagri bir satin aldiysaniz ve bir parayi put, sen delta nötr olur. Aramayi -50 deltalar olacaktir 50 deltalar ve koyduk olacaktir. Toplam sifirdir. Bu çok basit bir delta tarafsiz ticaret.

Baska bir delta tarafsiz ticaret oraninda geri yayilir. Bu ticaret örnek para mevcuttur ve para seçenekleri disinda daha çok sayida satin almak bir seçenek satmak olacaktir. Parayi (delta -50) ve disari para (delta 25, 2 arama seçenekleri satin az bir arama seçenegi satabilir her). You delta nötr olacakti. Size kredi hatta at için bu koymak isteyeyim. Ayrica bir debit için koyabilirsiniz ama sonra yaptin pazar yön biraz umurumda cekti.

size kredi hatta karsiligi deger ve koyarsaniz piyasa alt seçeneklerin bitiminde was, hatta kiracagini veya küçük kredi kazanmak. üstünde sen bir debit için koyarsaniz piyasa alt seçeneklerin bitiminde was eger, sen debit miktar kaybederdi. piyasada keskin yüksek gitmis eger satilan ettiginden çok daha fazla seçenek satin almis çünkü iki durumda da, size, sinirsiz kazanç için bir sans var.

En tüccarlar geri uzakta ay sadece yapilmalidir spreadler ki oran ögretirler. daha saatinin dogru büyük tasimak ile olmalisin olmasidir. I bulduk problem sizin çok fazla zaman avantaji için giving yukariya olmasidir. Seçenekler disari parayi bir avantaj fiyat vasil olmayan olanlara para karsilastirildi satin alin. Sen theta vasil ne kadar Her seçenegin gün veya haftada basina kaybedersiniz görmek bakabilirsiniz.

Ayrica, bu sirada zaman ticaret kalan çok sey var görebilirsiniz, seçenek arasinda grev fiyatlarindaki fark ve satin aldiginiz seçenekleri satmak çok fazla bulunmaktadir. sen sinirsiz kar potansiyeline sahip önce It a bigger tasimak alacaktir.

Eger farkli norm daha büyük bir hareket düsünüyorum bekliyor iseniz ve 20 -40 gün yapmamislar seçenekler aramaya baslar. Seçenekleri size satmak seçenekleri kiyasla iyi fiyatlandirilir olmalidir satin. Everything sey baska bagli olduguna.

Birinin tekrar ayni eski oran tavsiye duymak sonraki yayilir Peki nereden gerçek avantaj oldugunu görmek için fark ayda bir göz atin.

No comments:

Post a Comment