Mobile Bankacilik - Sonraki Breaking Wave?

Bankalar ve diger finansal kurumlarin mobil operatörler (kablosuz tasiyicilar) entegre finansal ürünler a yeni dogurmak tüm cep telefonunuzu (hücre telefonu) kolaylik dan kontrollü sunmaya ortakliklar girmeniz are acele.

Bu yeni ürünlerin Bir mobil tarife paketi (hizi veya dakikalik plan) ve geleneksel banka hesabi entegre yenilikçi Bu cep telefonunuzdan maliyesini üzerinde kontrolü güvenli vermek.

tüketicinin cari isletme için finansal kurumlar arasinda rekabet yogun ve herhangi bir fiyat< disindaki yoluyla farklilasma çok arzu edilir; finans kurumlarina entegre bir önermenin dolayisiyla cazibe. Mobil operatörler, keen yayik (nerede tüketiciler aglari arasinda yeni ahize veya alt tarifeler kazanç geçmek) yani müsterileri ile uzun ömürlü iliskiler gelistirmistir having mali kurumlara görmek azaltmak.

Zaman Barclays, HSBC, Natwest veya Lloyds) kendilerinin mobil operatör ile gerektiren iliskinin derinligi karar ihtiyaçlarini entegre bankacilik ve telekomünikasyon önermesini örnegin finans kurumu (insa düsünüyor. Will basit co-pazarlama aranjman yeterli? Bu insa kolaydir ama hayir uzun dönem müsteri sadakatini faydalar getirir. Veya, gerektiren do gibi bir daha derin iliski a Sanal Mobil Sebeke Operatörü (MVNO) anlasmasi. Bu finans kurumunun güvenlik sonuna bir özellestirilmis müsteri deneyimi gelistirilebilen sonuna saglamamiza olanak tanir.

Eger için mali kurum opts bir Sanal Mobil Sebeke Operatörü (MVNO) anlasmasi birden üzerinden vurguladi olamaz rekabetçi kosullarini mobil operatör ana bilgisayardan sahiptir saglamanin önemini. Piran Ortaklar (www.piranpartners.com), hedeflenen tüketici davranislarini kontrol strese ayrintili bir model olusturulmasini tavsiye, istek desen ve toptan maliyeti.

birçok bakimlardan finans kurumlari ideal basarili ve karli mobil telekomünikasyon hizmetlerinin saglayicilari olmaya konumlandirilir; müsteri 400 £ basina circa tarafindan onlarin gelirleri artirilmasi. Belki bu niçin öylesine adl finansal kurumlar bu seçenek düsünüyorsaniz nedir? International copyright Piran Ortaklar LLP, 2007.

(C) Piran Partners LLP, 2007.

No comments:

Post a Comment