Star asimlarini - Yapilanma Islemlerin A Yaratici Way

bir kazanç asimi kavrami çok basit, ama kendi dogru yürütülmesine oldugu fiendishly zordur. Bir kazanç-out gelirlerinin bir kismini en azindan kapandiktan sonra ödenen bir islem olup, elde edilen bir sirket, en kazandiginin büyük olasilikla karar performansina bagli olarak bir sekilde. Siklikla kazanmak asimlarini sahibi yönetilen sirketlerde kullanilir ve genellikle saticilarin söz konusu sirket yönetiminin, yani performans hedeflerine ve pürüzsüz geçis elde saglamanin kalir gerektirir. Star-çi
Ne yol açmaktadir kazanmak çikisina? genellikle do prospektif alicilar daha kendi sirketleri gelecegi performansinda daha güven var Simply, sirketler sahipleri koydum. saticilarin, oysa alicilar olasi riskleri an edinimi iliskili üzerinde daha çok durmasi egilimindedir islerine duygusal bir eki si egilimindedir çünkü Bu zamanki vardir. Farkin bazen oldukça genis bir degerleme çikmaza neden olabilir. Alici sonra nezaketle bir baslangiçta muhafazakar teklif iyilestirerek durma kirmaya kabul olabilir ama kosuluyla ki is plani veya performans satici tarafindan portrayed düzeyi materializes. bu satis hissedarlari için yer kalmasina ve sirketin performansini en yüksek düzeye güçlü motivasyon yaratir gibi o bir yatirimci veya alici için gayet dogal bir tepkidir satici ile ters paylasmaya karar vardir. Bu alici için geçis riskini minimize yardimci olur.

Henüz kazanmak-outs uygulanmasina seytani zor bes faktörler öncelikle nedeniyle kalir.

Öncelikle, elde edilmesi gereken performans kriterleri ayari zor gibi eger kazanmak-out belirleyici olarak gelir bagli olmali, isletme marjlari, kar veya bu kriterleri bir arada. Satici mükemmel bir is plani ya da gelecekteki performansi, illâ kazanmak-out nispeten dogru tahmin anlamsiz olabilir verir bütçesi olmalidir. performans benchmarks Kurulmasi sürüncemeli müzakerelerin konu benchmark her degistirmek potansiyel degerlemesi etkileyen ile edilebilir.

Ikincisi, orada kontrolün konulardir. Tazminat saticilarin performansi, bagli ama kazanmak-çikislari altinda, çalisma kontrolü genellikle alicilar Devredilen Primler oldugunu. Dolayisiyla orada veto haklarinin formunu genellikle kontrol ve dengeler olusan ayrintili sistemi, o yönetim kalir saticilarin (operasyonel özerklik bir derece en azindan vermek) olmalidir. onlar hangi kazanmak-out elde olabilir kosullari üzerinde hiçbir kontrolü olsaydi Onlar ertelenmis tazminat kabul aptalca olacakti.

Üçüncü olarak, beklenmeyen gibi olur ne de kazanmak asimi süresi boyunca olaylari karsilamak için zor olabilir eger Sebebi ne olursa olsun, ya da bir beklenmeyen sermaye enjeksiyonu, ya da gerekirse bir mücbir olay oldugu için is plani degisiklikleri? Bu sadece bir sözlesme her olasiliga tahmin mümkün degildir.

Dördüncü olarak, zor alici ve saticinin sirket arasinda sinerji hesaba hangi alici satici firmaya yeni siparisler getiriyor eger ne olur gibi sorular? Alici bu satici bir düses saticinin az söz daha teslim olsa bile bu kriterler elde edilmektedir elde hissediyorum olabilir. Bu sorunlar dikkatlice gibi önemlidir yanlis anlamalari kaybetmemk içindir tartisilmistir olmalidir.

Son olarak saticilarin tipik alicilar onlarin kazanmak asimi gelirleri onlari üstünde shortchanging amaçlayan tarafindan hileli veya keyfi eylemleri karsi kendilerini korumak isteyeceksiniz. ertelenmis tazminat herhangi bir biçimde oldugu gibi, alici adina günaha bu gelirleri kesinti için hakli veya haksiz bahane bulmak olabilir.

Kural olarak ve satin anlasma bir satis hazirlanmasi yasal sofistike yüksek derecelik gerektirir; an kazanmak asimi hazirlanmasi bile yüksek gelismislik düzeyini alir. Yasal ücretler saat sayisinin yüksek yani sira birinci sinif hukuk müsaviri için normal fatura oranlari daha yüksektir nedeniyle artabilir.

Ancak, hatta en iyi koydu planlari ters gidebilir. Örnegin bir yil önce an kazanmak asimi pazarligini olanlar saticilarin fazlasiyla sert mali krizin kötüsü öncesine kuruldu hedeflerine ulasilmasi çalismak gerekecektir çikti.

okuyucu süphesiz ayirt, kazanmak asimlarini sahiptir As acemi için degildir: hem alici ve satici en az yarim düzine kazanmak asimlarini yapilandirilmis si kendi ekipleri en az bir veya iki kisi gerekirdi. Orada muazzam potansiyeli gerçekten "kazanmak" alici ve satici arasinda çözüm kazanmak yaratmak iken, bir de potansiyel felaket içindir. Star asimlarini ciddi dikkate deserve zaman yapilanma islemler.

No comments:

Post a Comment