Banks Back Home - Always Yardim Keen

NRIs edenler girisim içine ve uzak-yerler Trinkets bilinmeyen yasayan bir güvenli vardir. Bu olaganüstü sadece yabanci degil ayni zamanda bazen düsmanca olmayan bir yerde kök düzeyinden baslamak çok zordur. bir barinak güvence açisindan ve bastan Starting bir geçim kazanmaya çift emek ve yerli yerde gerekenden daha cesaret gerektirecektir. an Outlander için umutlari öylesine yabanci topraklarda açik degildir. Ama, orada yurt disinda varligini sürdürmek ve ülke gurur yapmak büyümek insanlardir. Y
The NRI krediler münhasiran Kizilderililer Hindistan'da ikamet degil için yapilmis. Onlar için ayri planlar onlarin çesitli ihtiyaçlarini karsilamak için vardir. The NRI krediler sergi esneklik ve dakiklik, onlar annelerinin ülke güvenebilirsiniz ki zor zamanlarda. Parasal ihtiyaçlar daha da yabanci bir arazi üzerinde rahatsiz ediyorsunuz. Devlet Bank Hindistan, ICICI vb teklif kolay ve esnek NRIs için krediler begenmek Öncü bankalar. Bunlar krediler terzi-the Kizilderililer özgü ihtiyaçlari için yurtdisinda yerlesmis yapilir. Bu bankalarin sadece krediler sunmuyoruz ayrica NRI mevduat hesabi, Pazarliksiz mevduat vb sunuyoruz

ICICI banka çok benzersiz servis NRIs onlarin quest yilinda Hindistan'da bir ev aramaya hakiki hizmet sunmaktadir ICICI home arama adlandirilmis sunar. Edenler geri ülkelerine gelecek bosuna bu hizmet gelmek istiyorum. onlar hiç veya çok az bilginin ülkenin gayrimenkul hakkinda beri, ev arama ICICI dan tavsiyelerde oldukça onlara faydali kanitlamaktadir. Degil biricik insaat için, NRI ev kredisi hizmetleri, yardim önermekten, uzatma ve evin yenileme ayrica için amaçlarla satin almak için.

Ev krediler olanlar Sigara Resident Hintliler Hint pasaportlari ve degil Rs az düzenli bir aylik gelir olmasi sunulmaktadir. 10.000$ karsiliginda 60 kez maksimum Aylik Net Gelir (NMI) veya Ortalama Aylik Gelir (AMI) borçlulara kadar, 45 yasina olmalidir uygulayabilirsiniz miktari.

konut kredileri disinda, Hint bankalar NRIs için ders giderleri, basvuru ve diger ücretleri ve giderler kisinin ilgilinin egitimle ilgili karsilamak için egitim krediler sunuyoruz. One Rs kadar ödünç alabilir. Hindistan ve Rs Ruhbanlar için 10 lakhs. yurtdisinda Ruhbanlar için 20 lakhs. Uygunluk kosullar oldukça açiktir. Borçlu bir Hindistan Ulusal olmalidir. O ve ilgili giris testini geçtigini olmalidir herhangi teknik veya profesyonel kurslari basvurusundaki güvenli olmalidir. Geri ödeme kosullari da son derece kolay ve açiktir. Borçlunun hangisi önceki oldugu is getting sonra kurs veya 6 ay tamamlanmasindan 12 ay sonra ödünç tutari geri ödemek gerekiyor.

The NRI krediler kesinlikle düz daha yakin ülkelerine gelen insanlar yurtdisinda kilmistir. Çünkü Ancak uzakta onlar live, kökleri burada Hint toprak bulunmaktadir.

No comments:

Post a Comment