Finansal Kaybi Against Korursunuz Finansal Risk Yönetimi Kullanimi Yazilimlar Önemi

ekonominin büyük depresyon ve ABD Hükümeti yatirim bankalar ve sigorta sirketleri, açiktir ki uzakta daha etkili risk yönetim uygulamalarini yerlestirin koymak olmalidir disari kefalet ödeme vergi mükellefi dolar trilyonlarca harcamak zorunda beri have kötü performansli With. Kesinlikle ki çaliskan US vergiler ödeyenler tasariyi açgözlü yatirim bankalar ve enayice onlar korumak emanet edildi parayla yatirim sigorta sirketleri kaydetmek lanetleme sikismis mide bulandirici oldugunu.

Kamu sirket
Ne daha hayal kirikligi içinde bulundugumuz finansal kriz olup kaçinilmasi olabilirdi oldugunu. Birçok üstün finansal risk yönetimi yazilim uygulamalarini bu büyük kayiplara yol açabilir kötü yatirim kararlari karsi koruyabilirsiniz mevcuttur.

Öylesine, soruyu, ne finansal risk ve nasil ölçülür nedir?

Finansal risk olasiligini bir yatirim gerçek dönmek farkli beklenenden olacaktir. Bu bazilarini veya tümünü belirli bir yatirimin mali degeri kaybetme olasiligi bulunmaktadir.

Simdi burada nereye yatirim yaniltici olur oldugunu. Bilinmektedir attigin daha risk, daha potansiyel orada büyük kazanç içindir. Ancak götürecegim daha risk, daha potansiyel orada a iri kaybi içindir. Burasi açgözlülük çok tehlikeli haline olabilir. One baslica sebeplerinden biz simdi yatirim bankalar ve sigorta sirketleri yüksek risk tüketici ipotek yatirim edinilebilir biz sag bulunmaktadir mali afet yasiyoruz. Onlar riskini ki kötü kredi ile insanlarin yüksek faiz ipotek sunan büyük bir geri kazanmak istiyorsunuz aldi. Ayrica tüketiciler ipotek ve faiz sadece ipotek sifir para asagi çekmek için izin vererek büyük bir risk aldi.

Sorun olusmadan nerede oldugunu daha beklenenden daha bu ipotek onlari ödeyemeyen alinan tüketicilerin yüzdesi. Ve eger insanlarin ipotek paying etmiyorlarsa, yatirim degeri kaybeder ve mali zararlara yol açmaktadir. Gelismis risk yönetimi yazilimi ile, yatirimcilar olurdu uyarilmak bu yüksek riskli ipotek büyüktü ile kaybi için potansiyel ve yatirimci çok yapim bu yatirimlarin büyük bir kaybina neden olabilir bilmelidir ki.

finansal risk yönetim yazilimi amaci bir büyük mali kaybina yol açabilir kötü yatirim kararlari verme karsi korumaktir. O, bunun için ne kadar risk tahmin ederek belirli bir yatirim seçimi ve ne kadar para için yatirim degeri kaybederse kaybolabilir götürülüyor.

Here finansal risk yönetim yazilimi risk hesaplamak için kullandigi birkaç gelismis yöntemler sunlardir:

1. risk ölçüm degeri (VaR). VAR olasiligini belirli bir portföy's kayiplari belirli miktarda asacaktir tahmine tarihsel piyasa egilimleri ve dalgalanmalari istatistiksel analizi kullanan bir tekniktir. Bu da düsünülebilir zaman belirli bir süre içinde belirli bir yatirim holding beklenen olabilecek en kötü kaybi olarak.

2. Monte Carlo. Bu bir sorun tekniktir denilen stimülasyon çoklu deneme ishal, çalistirarak, rassal degiskenler kullanarak belirli sonuçlarin olasilik yaklasik için kullanilir çözme.

No comments:

Post a Comment