Kolaylikla Banka Hesaplari Move

Birçogumuz bazi nokta veya diger ama kaçindi böyle bir kayma gelen sikintilara dogan önlemek için fikir uygulamaya adresindeki banka hesaplarina hareketli düsünmüssünüzdür. Orada Yanlis kavramanin bir sürü müsterilerinin banka hesaplari kaydirmasi iliskin arasindadir. Birçok korkusuyla yeni banka sorunlarim yaratacak Onlar hesabi aktarilacak kalite kredi geçmislerini veya olusturun Çakismalarini parça bulunmaktadir dont kesfetti eger. Ancak bu öylesine degildir. Aslinda degisen hesap çok basit v
Things Moving Before DegerlendirecekLAHEY:

Banka hesabi, böyle bir hareketin emin olmak tasimak önce. Burada önemli olan hesap hareketli nedenleri hakli olmasidir, aksi halde seni bosuna vakit biter. size geçerli banka have a problem ile çünkü hareketli, banka yukariya arayarak bir çözüm bulmak çalistiginizda düsünüyorsaniz. banka bir hata yaptim sahipse ve itiraf ediyor, ve o düzeltmek hazirdir, tasimak olmayabilir. Aksi takdirde, birçok bankanin sizi bekleriz.

herhangi belirli bankaya, hangi hizmetleri onlar sunuyoruz kontrol hareketli önce. O diger bazi banka ve mevcut banka ile bu hizmetleri karsilastirabilirsiniz. Bulmak disari ne hizmet erisim çesitli sistemleri banka sunmak oldugunu bulunmaktadir. Ihtiyaçlariniz Maçin onlarin hizmet düzeyleri.

Bir Banka Moving orani:

hizmetler ve ürünlerin çesitli bankalarin tarafindan sunulan karsilastirmali analizi yapiyor sonra, belirli bir banka tasimak seçebilirsiniz. Sonra, karar verdik, sen bankanin yerel subesi ve müsteri yürütme konusmak temaslar kurabilir. hareketini çesitli yönleri hakkinda onunla konusun ve neden hareket söz. Bu banka düzeyinde hizmet tür onlardan bekliyoruz hakkinda bir fikir verecektir. bu sube evinizin veya ofisinizin bankacilik için yakin uygun oldugundan emin olun. O bankanin personel sahsen karsilamak önerilir, onlarla davanizi netlestirmek etmektir.

Banka adres gibi, ve kimlik diger formlari dogum tarihi, kisisel bilgilerinizi dogrulamak olacaktir. sen olaganüstü kredi miktar varsa Ayrica kontrol edecektir. banka sonra onun arastirmasi memnun, size yesil sinyal verecek ve talimatlar nasil ne onlari rutin is çalistirmak için ilgili için tesekkür ederiz.

Daha sonra yeni bir hesabinizi tasimak için mevcut banka yetki verecektir bir form imzalamaniz gerekecektir. Yeni banka daha sonra sizin adiniza transfer çalismasi yapmak mümkün olacak.

No comments:

Post a Comment