Pahali Hatalar zaman A Car Alis kaçmak için

Ödevini yapmadiginiz eger yeni bir araba Alis bir masrafli hata olabilir. Burada nasil arastirma yapmak, göstermek ve neden yeni bir araba markasi satin düsündügünüzden daha size mal olabilir.

'yüz o olsun. Çogu insan haftada veya daha planlama bir tatil ama yapmak kesinlikle hiçbir arastirma tek hata sen binlerce dolar mal olabilir a car, satin nasil harcamak!

Orada bir araba alisveris önce bilmeniz gereken birkaç sey var. sizin arastirma sag yaparsaniz, bununla ilgilenecek nadiren akilda< senin en iyi menfaati olan satis görevlisi ile hafiflemek edilecektir.

bu düsünün: Car salespeople salespeople egitilmislerdir. Onlar, nasil seker ceket potansiyel sorunlara, nasil bu satin alabileceginiz en iyi araba sizi ikna etmek için her seyi nasil selamliyorum onlara güven böylece ögretilir. Ve her seyden önce, bunlar atmak herhangi bir itiraz üstesinden gelmek için egitilmislerdir. Onlar ezbere onlari biliyorum! Sonuç mu? sen hazirlanmis degilseniz, sen köpekbaliklari ile küçük balik yüzme begenmek hissedeceksiniz. Eger büyük zaman kaybedersiniz. para Bir çok.

Simdi, nereden baslamalisiniz? A yerdir baslatmak için internet oldugunu. Orada sag fiyata sen ve sizi her konuda sag araba satin almak bilmeniz gereken egitmek yardimci olacaktir birkaç car-satin websites vardir. More about birkaç anlarda.

I önce bir masrafli hata olabilir Yeni araba bir marka alis bahsettiniz. Burada niçin:

Diyelim $ 22.000 maliyetleri Yeni araba bir marka satin almayi düsündügünüz söylüyorlar. Eger 3 yil düsük kilometre olan yasli 2 benzer bir araba düsünün yerine varsa, size $ 15.000 $ 17.000 civarinda ödeme,% 25 veya daha fazla tasarruf bekliyor olabilir! Yeni bir araba satin eger Ayrica, bu önemli ani sen eve götürmek deger kaybettigi.

Simdi, para mutlaka hayatinda hiçbir sorun, sonra devam edin ve yeni bir araba satin almak durumunda. Ama çogu insan için, alis biraz kullanilmis araba iyi mali mantikli.

Sorun su ki, biz bu kadar uzun süre bunun "Amerikan tarzi" satin almak inanmak sartina olan en son ve en büyük. Biz Sürdügün arabanin oldugumuzu nasil basarili bir yansimasidir inaniyorum ve biz insanlar farketmeni istiyorum. Ama gerçekte, düsünme bu sekilde mali bizi öldürüyor.

Iyi yollarindan bir araba satin almak:

- Ödevini yapmak. I bu yeterli stres olamaz. You tam kaç a car degerinde önce evinizi ayrilmak oldugunu bilmek zorunda. Var bolluk senin arastirmalarinda size yardimci olabilir hizmetlerinin, Tüketiciler Raporlar, Experian autocheck (begenmek durumunda arabada Kaza idi) are, carbuyingtips.com, Edmunds.com ve adl daha. fazla bilgi için sitemizi bakin.

- Shop kredi için bir araba ariyorsaniz ÖNCE. Banka veya kredi bir bayiinde göre çok daha iyi bir oran alacak birlik, gidin. Bu güç müzakere büyük bir verecektir. (Aksi onlar, "Eh, bilirsin söyleyebiliriz, size ki ziyani YOUR kredi puani" ile faiz orani, ne kredi puan olabilir ve her ay ekstra para paying ecek son yukariya veremem!). Ama nihai fiyat anlastilar youve kadar Kendi finansman si bahsetmezler.

-Fazla 4 yil için araç finansmani kaçinin. Bunun nedeni birkaç yillarda daha borçluyum olabilir daha arabanin bedeldir ne.

Yeni bir araba satin alirsaniz -, anlik kapattiginizda yeri, o 15 ve 25% arasinda küçümsemek ecek o sürücü. It bir 2-3 yasindaki araba satin daha mali mantiklidir.

- Özel bir bireyden ziyade orada büyük komisyonlar dahil bir bayilik gelen araç satin alarak para önemli miktarda tasarruf edebilirsiniz. emin Ancak, araba tamircisi size son taahhüdü önce güvenebilirsiniz tarafindan denetlenir sahip olun. Eger bir dealership, yine gidebilir, arastirma yapin. Onlar varsa görmek için Better Business Bureau Check onlara karsi sikayet ve nasil bu sikayetler ele alindi.

- Ve arada, bunu özel bireye yerine dealership onu satan senin kullanilmis araba satarak para baska önemli miktarda kaydedebilirsiniz. Bir bayilik size 800 $ 2000 $ kadar deger onlar 1.200 $ kar ne zaman gelecek kisiye satmak yapabilir, araba için sunacak.

- Eger rahat müzakere hissediyorum yoksa bir arkadas getirmek. You ögle onlari satin alabilirsiniz ve 20 $ ödemek ama kaydetmek dolar hatta yüzlerce binlerce!

- Bir kadin iseniz ware olmak. It defalarca kadinlarin Araçlik daha paying son yukariya gösterilmistir. olan tek is bir erkek arkadasa boyunca Take ihtiyaç kaslarini ve simdi basini sallayarak ve sonra olmak.

- Ve son olarak, ne zaman sen, bayilik baska bir tane satin almak acele etmiyor araba ödemek. Enjoy hiçbir araç ödemeler ile birkaç ay en az ve diger borçlari ödemek için para kullanin.

, Araç alis hatirla önemli taahhüttür, öylesine hafifçe yapmayiz.

sen disari sitemize daha ipuçlari ve kaynaklar disari borç almak üstünde nasil ile kontrol emin olun. ücretsiz bilgi Get, ipuçlari ve kaynaklari http://www.overcome-debt güncellenmistir.

No comments:

Post a Comment