Yunanistan'in Borç Yüksek Maliyet

masif kötü yönetim ve hükümet yolsuzluk nedeniyle, Yunanistan mali üzmek bir dünyada ve ziyani ne yaptiklarini kendisi bulmustur, o kendileri yardimci muktedir gidiyorsun görünmüyor. bir plan an kalkismak Yunanistan 2010 kendisini sürdürmek için ihtiyaçlarini bazi € 54000000000 of yükseltmek için tahvilleri sunmayi up çizim sonra piyasalar yatirimcilar zaman endiseler büyüyen borcuna iliskin yüzeyli ülkenin teklifi shunned olarak yanit veremedi.

Hükümet, uluslararasi yardim anlamina gelir, en< son rakamlar, yukarida Yunanistan'in borç için artan tahmin yükseltilmis kesin gibi. Finansman iki hafta önce Brüksel'de hangi onun euro bölgesi ortaklari - Euro kullanan 16 ülke - Yunanistan kredi kadar 30 milyar avroluk yardim sözü verdiler düzenlenen acil yardim paketi geliyor olacak. Milletlerarasi Para Fonu ilave 15000000000 € vermeyi taahhüt var.

krediler içindeki € 30000000000, avro bölgesinin ortaklari tarafindan taahhüdünde hala bazi ülkelerde yasa koyucular onayina bekliyoruz. Güçlü direnç Almanya'dan Fransizca ve Almanca bankalar olarak Yunanistan'in egemen borç büyük porsiyonu Anda tutun geliyor. Böyle bir kredi varsayilan agir ülkeye mali zorlanma ekleyerek agirliginda olacaktir. Ancak Almanya'daki dayanisma ve vaadinde bulundu an kalkismak euro stabilize olarak Yunanistan'a yardim kabul etti.

Atina en begenmek küçük parçalara tercihan bir büyük check oranla onun para alacaksiniz. Simdilik, bu parayi Yunanistan onun kisa vadeli borç tanismak olarak Mayis ayinda Itfa ve primer hükümet açigi kapsayacak 10000000000 € ihtiyaçlarini yardimci olabilir. It ve büyüme fueling beklenen sonucun Yunanistan talebinin düz azam açiginin cuts yapmaktir için birkaç seçeneklerine sahiptir. Yunanistan se birisi yeni bütçe kesintileri bahsetmiyorlar. Hükümet simdiden iki kemer sikma paketleri harcama kesme ve sendikalar dan huzursuzluk yakitli si geliri, artirmayi amaçlayan istihdam sahiptir.

onlar kemer-adil zaman onlarin ekonomilerini ek harcama bir asansör ebil kullanma sikilastirmanin yil bakacak sekilde olarak Yunanistan için Ispanya, Italya, Irlanda ve Portekiz, bu finansal sorunu euro üyelik kisitlari vurgulanmis sahiptir. Avusturya, Hollanda ve Almanya gibi diger ülkeler asagi, kismen, iç ücret artislarini durdurarak onlarin borç devam ediyorum.

para Mismanagement ülkeler sadece ama kimseye zararli olabilir ve zaman hala borçlu ek borç paraya asking herhangi lender soru yeteneginizi maliyesini basa kolaylastirir. senin mali kosullar bir benzer durumda iseniz, an kalkismak pekistirmek ve geri parça paranizi bir araba baslik kredisi veya kötü kredi kredi düsünebilirsiniz. Orada kötü kredi krediler teklif birçok özel kredileri kurumlardir. Kolaylikla on-line 24 saat bulunabilir.

No comments:

Post a Comment