IVAs - Muhtemelen Your Best Iflas basvurmaksizin

Bir IVA veya Bireysel Gönüllü Anlasma geri ödeme için size ve alacaklilar arasinda baglayici bir anlasmadir. Normalde sen ödeme tutarlari azaltilmis ve geri ödeme için terim uzunluk artmistir affords. Sizin için iflas olarak rücu iyidir. Sizin alacaklilar için iyidir çünkü

hey en genellikle tercihan, yavas ödemeler daha kisisel iflas araciligiyla düsülen varlik azaltilmis alacakti.

IVAs sizin alacaklilar bir zorunlu% 75 isbirligi minimum var; bunlarin% 75 bir IVA senin teklifini kabul etm
Geçici Court araciligiyla bir IVA for You dilekçesi. Kez dilekçe yerinde oldugundan, senin alacaklilar size karsi yasal islemi baslatmak olamaz. Orada muhtemelen Katilmayacagim bir alacaklilar toplanti olacaktir. Senin

alacaklilar için veya IVA karsi oylayacak. buna karsi tek alacakli votes, ve alacakli sizin toplam borçlarin 25% veya daha borçluydu oldugunu ardindan IVA basarisiz olacaktir Eger. destek olarak, oylama prosedürü için görünmüyor herhangi alacaklilar onun lehine olarak kabul edilecektir.

IP düzenli IVA ilerlemesini izleyecektir. Bu yasal olarak baglayici ve size zamaninda ve düzenli ödeme yapmak zorundadirlar. Ödemeler yönetilebilir senin yanindaydim are pinti. Kazançlariniz eksi hayati harcamalarin yüzdesi dayanmaktadir. IVAs olmayan hukuken baglayici borç yönetimi planlari ile karistirilmamalidir degildir.

IVAs genellikle altmis ay zaman çerçevesi ayarlanmistir. sen tutarli Ödemeleriniz yaparsaniz, borç-bu dönem sonunda ücretsiz bakilmaksizin senin toplam borç miktarini sizin Ödedigim sahip of dikkate alinacaktir. Ödevinizi Do ve akillica kisisel iflas bu popüler rücu iliskin seçin.

No comments:

Post a Comment