Ipuçlari Out Borç Get

kötü kredi ile sorun çok gerçektir - dünyada milyonlarca insan veba bir ikilem. iflas durumlarda binlerce ABD'de her yil hangi sadece borç kanitliyor dosyalanir bir ülkenin en önemli sorunlarindan biridir.

Eger kötü bir kredi durumun tehlike içindeyiz fark varsa, bugün gerekli önlemleri alir. Burada disari borç almak yapmaliyim bazi ipuçlari:

Bütçeniz giderleri. Gerçegi degil, pek çok insan günlük yasamlarinda bir bütçe olusturmaktir. Ama bir bütçe sen plansiz giderleri ve splurges egiliml
hizi en yüksek karti kontrol edin. Birden fazla kredi karti biri en yüksek faiz sahiptir ve ilk digerleri önce bu dengelerin off ödemek check sahipseniz kullanilir. size yüksek-rate kredi karti fazla, sonra size bakiyeleri paying yaptigimi kapatabilrsin Büyük are diger hesaplar varsa.

Transfer senin yüksek-rate dengeler. daha kolay borçlari ödemek yardimci olabilir denge aktarmalar bir% 0 faiz orani sunuyor Kredi kartlari. Bazi kredi kartlari için sifir faiz teklif 12 ay hatta daha sürece. Hesabinizda denge sadece orijinal ödemekten odaklanabilirsiniz bu firsati bir yüksek faiz kredi kartindan borç transferi için zaman ayirin. Sadece tam olarak tanitim süresi sona ermeden sizin dengeleri ödemek hatirliyorum.

kredi kartlarini kullanarak bir tutun koy. disari yemek veya herhangi plansiz satin için senin kredi kartlarini kullanmayin. Olarak size bunun için nakit ödemek anlamina gelir var, kredi karti kullanmak kadar uzun. herhangi kartlarin üstünde Stop ekleyerek ücretleri size tüm kredi karti faturalarinizi dan kurtulmak yönetmek kadar.

nakit avans için kredi kartinizi kullanmayin. Orada kredi kartlari vardir ki bankamatik kartlari çift olarak degil, nakit avanslari için sadece daha kötü bir borç durumunun içine koyacagiz bu kullanarak. Nakit gelismeler zarafet dönem tarafindan sen konum öylesine hemen faiz andan size nakit çekildi tahsil kapsaminda degildir. Eger bir aile veya arkadasa yerine dan borçlanma denemek acil Dogum nakit gerekiyorsa.

Sinirlayin harcama. Ne zaman borç içinde, kisisel harcamalar bazi ayarlamalar yapmak. Belki bazi dergiler gibi Aboneliklerinizi kadar verebilir, kitap, kulüpleri, vb öncelikle borçlarini ödemekte para kullanabilirsiniz. Bazi fedakarliklar tüm alacaklilar ödemek mümkün oluncaya kadar yapmak gerekebilir.

bir yari zamanli is al. Güncel maas iseniz faturalarinizi karsilamaya yeterli yaptiginiz ayarlamalari, daha sonra yari zamanli is ragmen büyük bir yardimci olacaktir degildir. Evet, getting bir yari zamanli is daha zaman ve çaba uygulamakla cekti pinti ama kesinlikle daha iyi yoludur borçlarini dan varsaymak degildir.

No comments:

Post a Comment