Durgunluk Çaginda Complete Finansal Kontrol Practicing

Birçok dünyadaki endüstrilesmis ülkelerde asla eksikligi jobs söylüyorlar. bu anlamiyla bazi sekillerde dogru olabilir iken, adl istikrar herkesin ihtiyaçlarini mevcut olmayacaktir kalir. ABD'de, o genç üniversite için bilinen olusum farkli sehirlerde birkaç ayda çalismak mezunlarinin.

issizlik girisimci kiyafetler ABD gibi büyük ülkelerde mevcut çoklugu ile asagi tonda olabilir de, insanlar uygulandigina ücretler ve kredi harcama ile erken emeklilik beklememelisiniz.

Nasil bir sonsuz kred
"Benim müsteriler genellikle ne kadar aylik giderleri - verdikleri mortgage, otomobil kredi ve sigorta gibi harcamak biliyorum. Ancak, birçok hiçbir fikrim yok nasil onlar o "eglence gideri aramalar üstünde ne ödüyoruz çok." Örnegin bir çift haftada bes gün disari yiyor eger ve 10 $ her harcadiginda ki a whopping 400 $ Ayda kenara yatirim planlamasi için ayarlanabilir, para up ekler. "

Nakit akisi projeksiyon

A nakit akisi projeksiyon herhangi ailesinin aylik gündeminin parçasi olmalidir. A nakit akisi projeksiyon sen ihtiyari giderleri görmek ve cekti birakmak minimumda bu harcamalarini indirmelerinde yardimci olacaktir. One ayrica otomatik harcama aliskanliklarinin özgüllükleri parçaya ecek muktedir para yönetim yazilimi faydalanmak olabilir. Bu harika bir yol giderleri izlemek için, özellikle birden fazla kredi karti var ve genellikle jetsetter vardir olurdu.

Danismanlik uzmanlarla

Bazen borçlari ödemek zor isi olabilir Eger onu tek basina eger. Consulting mali sirketlerle Dogru mali planlariyla bazi borcun kaldirabilirsiniz yardimci olabilir. Bir kredi analizi de kolayca yasal finansal sirketleri tarafindan yapilabilir.

Controlling borç

Borç kontrolü tasarrufu ve erken emeklilik için yatirim amaciyla önemlidir. Çogu zaman, harcama aliskanliklari tomurcuk olarak nip zordur. Bunun çözümü nedir? Iptal tüm kredi kartlari ve yerine banka karti kullanin. A bankamatik karti kredi kartlarini tüm süslü aura eksi aylik faturalarini sahiptir.

sizin aslinda kompulsif dan alis kimse caydirmak cekti kendi nakit harcama are bilerek. kompulsif satin alma hala düzelmezse en azindan kredi borç aylik faizle gömülü olamazdik.

Opt otomatik tasarruflari için

normal bir ofis çalisani iseniz ve hala sorun paradan tasarruf, otomatik tasarruf tercih vardir. aylik maas yüzdesi otomatik benzer hesaplari bir yillik hesabi veya aktarilir Having bir iyi karar olacaktir.

Nasil big kenara tasarruflari için ayarlanmis olmalidir? hakkinda 5 yüzde ile hakkinizda 10 yüzde senin tasarruflar build kadar baslatin. sonra ebilmek yukariya ante yaklasik% 20'ye Eger iyi erken emeklilik yolunda are.

an mülhak önlem olarak Lisa Finney, PL Market Metrics için bir mali danisman ekledi:

ciddi borç harcamalari ve planlama yoklugu nedeniyle içine "Para sorun olabilir kartopu. Ancak birkaç kaynaklari sirayla senin mali house faydalanmanizi saglayacak mevcuttur. yalniz bunu edemiyoruz iseniz bir finansal danisman kiralamak. "

No comments:

Post a Comment