Kisisel Finans Destiny Kontrol Taking - Bayan Ses Finansal Tavsiye

2009 çogumuz için bir kasirga, ama acil arisen kadar zaman I bilcümle onlarin hanehalkinin maliyesinin hakkinda clueless kadinlar karsilamak bana hayret için kesildiginde asla. herkes bir "zaman yeniden" girisme bu durgunluk görüntülemek meli iken; kadinlar daha güçlü yükümlülük kendi mali Kaderin kontrol almaliyiz.

biz zaten kariyer ve aile hayati dengelemesi ile asiri yüklenmis degildir Sanki; mali endüstri anlayis ve nasil günlük yasamimizdaki etkiler tüm kadinlar için bir zorunluluktur. B
Tipik bir örnek, bir benim müsteri kocasinin kredi kartlari ile son üç yildir kendi ipotek ödeme olmustu hiçbir fikri yoktu. Kizin o isten off atilmistir ve yeni is his önceki kurumsal maas yalnizca yarisini kazancin kabul hiç söylemedim. O tüm hanehalkinin ihtiyaçlari ve maasinin ödemekten sorumlusunuz "hanehalki lüks items" için belirlenmis idi.

Olmayan finansal pozisyonu hakkinda bilmek, o uzakta herhangi bir tasarruf koymadan onu maas geçirmeye devam etti. O zaman süreç sunuculari ikisi bir rehine sikayeti ile hizmet vermeye onu kapi zili çaldi tahrip edildi.

Pek çok kadin bu onlara asla olamayacagini ilan eminim, ama o kadar çok ortak's. Bir sonraki durum baska yaygin sorun kadinlarda bugün karsi karsiya göstergesidir.

Mrs Anderson emekli karari sonrasinda bir ilkokul ögretmeni otuz yil olarak. She seyahat ve bir eglence hayat sürebiliyorlar planladi. Maalesef Mrs Anderson's aylik emeklilik check çiplak gereklerini kapsayacak yeterli degildi. Onu emeklilik hesap finansal piyasalardaki tarafindan bogazliyorlardi idi. onu emeklilik Hesabinizi inceledikten sonra, bunun kaçinilmasi olabilirdik bilmek yürek burkan idi.

kimse onu hesabinizi yönetmek çünkü Mrs Anderson's emeklilik hesabini tüketilmis idi. Evet, ama bir danisman vardi Bayan Altin hesap takibi degildi önceden onun amaçlari ve hedefleri kocasinin ölümünden on yildir maç yatirim yapti. Mr Anderson Mali Manager hanehalki ve Mrs Anderson biriydi mali konularda hiçbir ilgisi vardi.

Yine ben, ne yanlis bu resim ile sorabilir miyim? herkes, yasam Mrs Anderson kalitesini tüm hayatini varlik herseyi harcadiktan sonra bilgi eksikligi nedeniyle degismis olmustur. I ama sonsuz senaryolari sunabilirim hedefimi çözümleri üzerinde isik parlaklik etmektir.

forward Moving tüm kadinlarin mali gelecegi konulu kalesi olmalidir. Amerikan finans sistemi bunu bildigi gibi, artik yok. Kisisel Finans Yönetimi ev hem baskanlarinin isi olmalidir. Düsünsenize ne varsa acil ve's co-pilot uçak uçamaz olur?

sen hanenin sole kafa yapiyorsaniz, sorumluluk hatta büyüktür. Imkansiz etkili bir sekilde ev isletmek, ve hiçbir bilgi kendiniz varsa mali zeki çocuklar yetistirmek. uygun araçlarla kendinizi teçhiz ederek mali Kaderin sarj edin.

Finansal Aptitude götürür disari mali okuryazarligi egitim Seek. Mali Aptitude size maliyesi yönetmek için kisisel sorumluluk almaya, senin ve uzun vadeli kisa ihtiyaçlarini eslesen sag finansal danismanlari seçin ve etkili emeklilik için plan yatirim kararlari saglayacaktir.

daha Sound Finansal Tavsiye Kadinlar için için http://www.askameena.wordpress.com gidin

No comments:

Post a Comment