What Beneath Lies

Orada, Ilçe Mahkemesi kararlari var kredi sayisini edenler iflas etmis olan da dahil olmak üzere kredi sorunlari ile insanlara güvenli kredi sunan önemli bir büyüme olmustur onlara karsi, giris ve borç konsolidasyonu gibi amaçlar için. tüketici kredisi borç Ingiltere'de 1200000000000 bir göz sulandiran £ tops olarak, sasilacak bir Ingiltere ve yurtdisindan bazi anlamli oyuncular baslica kredi kendilerini askin büyüyen alt prime kek bir dilim almak düsüyor edilmistir oldugunu Ingiltere.

Ama iç
bir IFA bakis açisindan, yanlis ve alt prime is olsun sonuçlarindan ciddi olabilir.

Birkaç etken 1990'larin ortalarinda alt prime ipotek talebindeki bir büyüme neden. Bunlar: genel kredi kredi islemleri puanlama otomatik; önceki borç geri ödeme sorunlari ile daha fazla kisi, 1990'li yillarin sonlarinda daha marjinal borçlulara ev sahipligi için kredi arayan ve, borç konsolidasyonu için borçlanma yükselen düzeylerde faiz oranlari gül gibi. 1990'larin basindan faktörler bir dizi hangi için hem talep ve arzi, alt prime borç verme flourished sahiptir kosullar yaratmistir beri.

1990'larda durgunluk ardindan, daha fazla kisiye ev repossession olup dan daha agresif özellestirilen sirketler tarafindan takip edildi konut veya yarar ödemeleri ile borç içine düsen veya CCJ vardi sahip iflas yapiliyor onlarin kredi derecelendirme zarar yasadigim olay - ugradilar. daha genis bir isgücü piyasasi degisiklikleri yansitan daha fazla kisi esnek sözlesme veya istihdam ve degisken veya sabit onaylamak oldu gelir açisindan vardi.

konut piyasasi durgunluk sirasinda geçiren Mainstream kredi, borç verme de asiri ihtiyatlilik egzersiz özellikle mekanize ve kredi mekanizmalari yalnizca düsük riskli borçlulara seçmek için puanlama merkezi ile tepki verdi.

Individualised

BK alt prime sektör uzman kredi girisini ile 1990'larin ortalarinda dan gelismeye basladi. Bunlar kredi daha bireysellestirilmis yaklasima binasi için underwriting bir nis gördüm ve risklerin alt prime borçlulara borç verme katilan fiyatlamasi. Sans bir batmaz mülkiyet piyasa risk fiyatlandirma modellerinde herhangi eksiklikleri yukariya örtülü sahiptir. House fiyatlar fazla geçmiste dekatta iki katina çikardik, o yigin önerilir alt prime borç verme aktüerler Dogum çok fazla övgü degildir öylesine.

alt prime sektöründe borçlulara A büyük oran olanlar mainstream sektöründe daha ödenmemis borçlarinda beklendigi gibi aranabilirdi 2004 10 15 yüzde yüzde etrafinda bulunmaktadir.

Ayrica kanit borçlari biriktikçe için hem, özellikle ilk tarihinde ikinci ipotek start geldikten sonra alt prime kredi iyelik yolunda daha çabuk tasimaktir. Simdi var agir advers istemcileri yukariya mopping are alt prime kredi için uzman alt prime yeni bir sal oldugunu. Rekabet onun yüzünde bu segmentteki alt prime istemcileri ve aracilar aktif için iyi haber gibi görünüyor. Bu yil Ingiltere'de sub-prime mortgage piyasasinda alti yeni girislerin olmasi beklenmektedir.

Deutsche Bank zaten fray girmistir, Oakwood Financial Services sonradan bu yil heryerin Michael Bolton baskanligindaki girer eskiden BM Çözümleri / HBoS of. Notun Digerleri, Mortgages Plc - Merrill Lynch tarafindan desteklenmektedir ve yenilikçi ürünleri, keen fiyatlandirma, teknoloji ve saha satis desteginin kapsamli ekiplerle gerçek inroads yapiyor içerir. GE Capital, GMAC, BM Çözümleri, Money Ortaklar, Platform - listede goes. Bu örgütlerin ve best-buy tablolar sistem kaynak üst ulasmak için marji ödün vasita ciddi pazar payi istiyorum.

Zaman kredi marjlari sikistirmak diger seylerin, komisyon ödemeler gibi zarar edebilirsiniz. alt prime orada simdi oranlari arasindaki az fark yüksek sokak kredi ve komisyonlari tarafindan sunulan of yakin-prime sonunda ödedi.

Orada sürekli bir fiyat savas ise ve isaretler bu yol altinda, sadece o büyük bilançolar ile hayatta olacaktir vardir. That küçük nis oyuncular için a sayi sonu anlamina gelebilir. It Kösedeki dükkanin Tesco üstlenmekte gibidir - orada zayiat ve kollateral zarar edilecektir. A yanaydi nis alt prime lender etrafinda sonsuza olmayabilir.

Açikça alt prime kredi bir pazar açigi kapatmaktadir. Onlar edenler ödemek edebiliyoruz için sahibine-isgaline giris ama basarisiz yüksek sokak kriterleri izin. Onlar iddialara kredi onarim teklif - onlar taksitleri sürdürmek eger yeniden mainstream pazar girebilirsiniz borçlulara. Orada önemli kalifikasyon burada yapmaktir. ana aliskanlik proaktif kredi onarim müsteriler Sub-prime kredi.

Varsayimlar

It nice varsaymak olurdu adl özenle yüksek faiz oranlarinin rezillik - otomatik oraninda azaltma o iki yildir bir vurusu kaybetmeden his alt prime ipotek ödenmis eger cekti almak katlanmis bir alt prime istemcisi. Ama bu nasil çalistigini degildir. Alt prime kredi onlarin borç verme portföyleri securitise ve bu juicy mortgage sirtli tahvilleri buy yatirimcilara vasita beklemek getiri a terbiyeli orani.

Proaktif daha iyi degerlendirmek için onlarin yatirimcilar ile kavgali onlara verecegini bu temizlenmis istemcileri yönetmek, bu nedenle disari özlüyor müsterimiz kendisi aliyor. Broker ve IFAs ve uyanik görütme back yüksek sokak kredi kuruluslariyla prime oranlarina onlarin Temizlenmis istemcileri yönetmek kalmasini veya FSA bu pazar segment an ever yakindan bakmak aliyor gazabini yüz lüzum.

tüketici borç Tutanak düzeyleri borç konsolidasyonu giderek popüler oldu demek. Pekistirmekte iddiasiyla borçlanma yönetilemez haline gelmistir bir istemci için "taze start" saglayabilir. Sub-prime kredi riskini genel olarak ve yüksek faiz oranlari ve genel borçlulara daha suçlaniyorlar. Ayrica yüksek suçlaniyorlar.

Dair kanitlar alt prime kredi nispeten repossession kovalamak alýyor ve ödenmemis borçlarinda borçlulara görece yüksek ücrete empoze oldugunu. Repossessions geçen yil edinildi numarasini ikiye katlandi. Bir endise verici bir egilim, bir emlak fiyatlari güneye yöneldi eger gerçek ivme kazanabilir.

Bu asagiya sarmal borçlulara için, tekrarlanan yeniden kredi edinildi giderek yüksek oranlari ve kötüsü terimleri giderek yoksul kredi kayitlari nedeniyle ipotek araciligiyla yol açabilir.

Bu intermediaries önemli önem bir alandir - ve bir geri gelebilir ve gafil isirik.

alt prime kredilerinin FSA's ilk inceleme o pazarin karmasikligi anlamak baslar olarak hayir birçok daha ayrintili sorusturmalarin ilk süphe. onun ilk inceleme FSA birçok firma ki, bir alt-prime ürün uygunlugu göstermek için bazi alanlarda yeterli bilgi toplanmisti gösterilmesi mümkün olamamistir endiseliydi.

Tüm bilgilerin uygunluk degerlendirmek amaciyla toplanan kaydedilmis gerekmektedir. FSA, onlar hangi onlar makul zaman bir alt prime ipotek ürün - yanisira o gerçekleri satan bilincinde olmalidir bir müsteri ilgili tüm alakali gerçekleri için bir müsteri kendisi ifsa have dikkate olmalidir brokerlari hatirlatan uyari çan kulaga have .

Ayrica, firmalarin ne her müsteri ile ilgili alakali oldugunu belirlemek gerekir ama broker anlamak gerekir ve belge özellikle ekledi:

- Borcunu konum detaylanyla bilinci dahil müsterinin kredi geçmisi;

- Birisi mevcut mortgage düzenlemeleri ve

- Gelir ve gider bilgileri karsilanabilirlik degerlendirmek.

uygunluk firmalar tüm gereksinimleri tartisilmistir ve müsteriyle dikkate gösterilecek bir factfind belge kullanabilirsiniz göstermek için. Ek degerlendirmeler gösterebilen bir kontrol listesi Tamamlaniyor müsteri ile gözden geçirilmistir.

Uygulama

FSA onun tedavi müsterilerine oldukça ilkeleri uygulamak için baslamadan önce sadece bir zaman meselesidir. Those alt prime sektöründe anlamli mainstream sektöründe daha borçlanma fazla ödeyebilirsiniz.

bu baslangiçta haksiz adl o içinde daha maddi kimin en ödemek savunmasizdir olmak görünebilir iken, soru gerçekten mi böyle borçlulara fazla garanti ekstra risk onlar mevcut geregidir odemektir.

Özellikle Para danismanlar, ifade endise insanlarin daha gerçekten Ödeyebileceginizden daha fazla borçlanmak için cazip olabilir. tüketici borç Spiralling düzeyleri yine bu kadar.

Hiç süphe yok FSA ne proaktif kredili bir alt prime müsteri tamir yapiliyor izlemek baslayacak. daha alt prime oranlari daha uzun süre daha gerekli Kendi tehlikesinde olan bir temizlendi müsteri birakin. The TCF ilkeleri orada bütün gözlemlemek için, ve FSA disleri var.

Alt prime piyasa genisletilmis rekabet ve konsolidasyon süreyle ayarlanir. Factor FSA ve onun ilke tabanli yönetiminin artan varliginda - ve duru ki alt prime borç verme at çalamaz oldugunu. bir sirket kritik kitle ve alt prime sahiptir medikçe is mix önemli bir orani ise, o dikkatlice çünkü orada hiç süphe FSA scalps iddia olacaktir sirt gerekir.

No comments:

Post a Comment