Your Company Için Best Business Banka Hesap Seçmek

Bir kere sirket kurulmustur ve nakdi ve disari akan, bu önemli bir is banka var ve bu yüzden kisisel ve is maliyesi ayri tutulabilir ki kurmak hesabidir. , Maliyetleri sen ve ödüyoruz baslica nedeni her seyi ayri tutmak için böylece ve Taxman açikça Aldiginiz gelir görebilirsiniz yani sonuçta kar bunu vergiler dogru hesaplanabilmesi için yapiyoruz.

Her isletme farkli ihtiyaçlar have bu ihtiyaçlar siklikla business boyutunu baglidir ebilmek ve nasil nakdi ve disari dolayisiyla çikacaklar kadar
Bu hesabinizdan özel hesaplara arastirma yapmadan önce ihtiyaç ne bir notta yapmak yararlidir. Tüm çekici özelliklerini ve bir hesabin ücretsiz hizmetler sizi bastan çikaracak, ama ne gerçekten gerekliligini ortaya koymak gerektigini ve ne sadece istiyorum. hakkinda bazi asagidaki ortak özellikleri ve ücretleri banka hesaplarini karisan çevresindeki yüksek sokak ve online bakarak Think zaman;

- Ücretsiz is bankacilik olsun, sen mi böyledir, ne kadar süre için ve orada herhangi bir limit veya asgari dengeler nelerdir?

- Bir isletme debit olsun harcama için / kredi karti musun; kaç ihtiyaciniz cekti ve ne kadar islem basina ücret uygulanir?

-, Emir ve BACS ödemeleri ayakta öyleyse, direkt borçlar bir sürü ayarlarken olacak sen onlar ücretsizdir?

- Will Içindeki sayaç üzerinde nakit ödemek, lüzum ücretsiz nedir?

- Içindeki sayaç üzerinde veya çekleri ödemek için siz, hangi seçenegin daha az pahali göndermeden olabilir gerekir mi?

- Sen, nakit büyük miktarda çekilme eger böyle ise, gerek herhangi bir siniri vardir ve ücretsiz bunu nedir?

- Var an Kredili Mevduat tesisi, öyleyse Is, ne kadar faiz ödemeniz gerekiyor?

- Orada size en yakin yerel subesi var mi?

- Eger güçlü banka online veya telefonla mi?

- Ebilmek sen sadece banka online bu veya para Kaydetmek adil an rahatsizlik olmak gidiyor?

- Bunu özgürce kendi hesaplari arasinda transfer?

- A özgür rezerv veya tasarruf olsun musunuz yani, hesap ve ne kadar faiz kredi dengesine ödenir?

- Ne kadar are ettiginizde veya bir Kredili Mevduat sinirini astiginizda yeterli fonlari dogrudan debit kapagi gerekmez ücret?

önemlidir bu yüzden farkli hesaplar farkli faydalar alacaksiniz, çevresinde alisveris yapmak. IT okur iseniz ve online bankacilik ile kendinden emin, daha iyi faiz oranlari da yüksek sokakta çalisan bankalar daha az pahali islem ücretleri sunabilir online bankalar bakmak gerekir. Basitçe bu biraz arastirma büyük faydalar neden olabilir hatirliyorum.

No comments:

Post a Comment