Apple'in Market Outlook

Steve Jobs geçtigimiz günlerde operasyonlar iTunes uygulamalari magazanin ilk ayinda 30.000.000 $, ilk ay için satis üzerinde vardi demisti. Isler bu uygulamalari saklamak en az 360.000.000 $ olarak sirket için brüt gelirlerindeki yillik artis çevirmek öngörüsünde bulundu. Jobs bu Apple gelir online magazadan yakinda 500.000.000 $ ve muhtemelen $ 1000000000 görmek söylemek için gitti.

IPhone gelir uygulamalarini artirarak devam ediyorum. Bu artan gelirlerine ek olarak, apps magaza iPhone ve i
iPhone Apple ilaveten / hava melez laptop bilgisayar yeni bir güç kitap birakmadan olmak söylentiler mevcut. Recent raporlar durum adl elma Best Buy adl Power Book laptops gönderiler önümüzdeki haftalarda üzerinde ve azalan olacagini dogrulukta envanter yapisini bildirilir. tedarikçilerden LCD dizüstü bilgisayar ekranlarinin Ayrica, Apple artmistir emir ve fotograflari ne alüminyum Mac kitap casing görünen gösteren sizmis bulunuyor.

yil sonu tatilleri için zaman içinde beklenen sürüm hem iPhone ve iPod birçok dilek listelerinin tepesinde birlikte Apple bilgisayarlar koyacagiz. Bu hem iPhone ve Apple bilgisayarlara artan varligi ve pazar payi dünya çapinda görmek beklenmektedir

o elma TV, son yillarda ürün hatti düsük performans, alacaktir tutun ve olarak Apple'in diger ürünlerimizde de popüler hale bekleniyor Long terim. evde eglence As daha televizyon, yakinsakligi ile merkezilestirilmis film, müzik, bilgisayarlar ve internet olur, elma TV bugünkü ve gelecekteki formlar hem hub olarak araya Bunlarin bütününün getirmek hizmet verecektir. Ayrica iTunes film ve tv magazalar dramatik artacaktir.

Apple'in marka farklilasma biri olmayi sürdürmektedir ve en dünyadaki taninabilir güçlü. hattin üst olan persona ve stilistik ürünleri o biri elektronik endüstrisindeki önde sirketlerin yapar.

bugünün fersiz ekonomisinde yeni ve neredeyse gelir akislari tekelci devam büyümesine noktalari gelisen Yeni ürünler, bile. Apple Büyüme ve kâr marji da besbelli yüksek P / E açiklanmasinda rakiplerinden en iyi performans kendini noktadadir çift rakiplerinden çok daha fazla.

The Market Hawk yilsonu için, 204 $ hisse basina bir hedef bedeli vardir ve onun hem sürece ve orta vadeli holding düsündürmektedir.

TheMarketHawk [http://TheMarketHawk.com]

No comments:

Post a Comment