What Daimi ve Whole Hayat Sigortasi Arasindaki Fark's

Whole hayat sigortasi daimi sigortasi türünü, hem bu terimleri kalici si kadar sigortali's ömrü sonunda gibi gibi isim öneriyor sadece ömrünü kapsar terim hayat sigortasi, aksine a Belirtilen terim sigortalidir . süresinin sonunda sigortalinin ölümü çünkü sadece koyun, daimi hayat sigortasi hep yararlanici için öder; vadeli hayat sigortasi sadece disari sigortali eger ayrilan dönemde ölür öder. Eski ölçüde-bazen on kat-daha Sonuncusu daha pahali ama terim hayat sigortasi yenilenmesi siklikla mas
Bütün hayat sigortasi da nakit hayat sigortasi olarak bilinen, saglam bir yatirim olarak kabul edilir. tutarli bakim göz önüne alindiginda, bir vergi ertelenmis olarak, bir egitim ya da emeklilik fonu gibi yapar degeri birikir. bütün hayat sigortasi With, sigortali Teminata, ilke kullanabilir buna karsi ödünç hatta ondan ödünç-tekrar tipki bir banka hesabiyla. ödünç tutari geri ödemesi olmadikça sigortali Eger ödünç bir rüya Huzurevi, sonunda nakit ödeme yapmak demek belli ki alt / ler adli yararlanici için olacak. sigortali politika içine paying devam edememis, ardindan banka hesabi tipki eger Ve, hala, ödemesine oldugunda bagli yararlanicilara bir ödeme gerekebilir. Sigorta sirketi bütün hayat sigortasi saglayan da karli), zamanla degeri ikincil bir artis saglayan politika (sirket saglanan içine onun temettü dogrudan kivrimlari.

daimi sigortasi, baska tür degisken hayat sigortasidir. Burada, hayat sigortasi bir hisse senedi portföyü bir tasarruf hesabina fazla ve degeri yatirimlari desteklemeyi seçilen degeri degisir. sigortali yasaminin sonunda portföy / ler yararlaniciya ödenir; seçilen yatirimlarinin risk düzeyine bagli, yararina ya asindirmak olabilir veya zamanla büyümek.

evrensel hayat sigortasi ile sigortali ve belirli miktarda bir temel öder sonra bir dizi sigorta kurulusu tarafindan belirlenen ödeme yapar. politika Bu tür genellikle daha düsük maliyetli, ancak önemli olan asgari ve azami ödeme araligini zamanla saglayici saglik bagli olarak degisebilir anlamak için, yatirimlarini veya diger sartlar. Bu nedenle, hesabi sürekli sigorta diger formlari daha fazla dikkat gerektirir.

Nihayet, degisken evrensel ömrü (VUL) sigorta baska vergiden özgür rapor hangi sartlar ve ödemeleri gerektigi degisebilir içinde. Onda, esnek prim alanlarinda çesitli yatirim olabilir ve hesaplari, kapsama alani arttirilabilir veya azalmis ve yatirimlar hesaplar arasinda vergi etkileri olmaksizin devredilebilir. poliçe sigorta saglayici daha riskini daha korur Çünkü VUL politikalari siklikla az maliyetli bakim ücretleri si politikalarinin diger birçok tür daha. Diger taraftan, ayni zamanda tüm daimi hayat sigortasi kategori içinde esneklik olasi bir kombinasyonudur.

No comments:

Post a Comment