Offshore Locales Yararlarini Para

Going offshore çagdas mali dünyasinda bir olgusal trend haline gelmistir. Önceleri yasadisi is faaliyetleri her türlü yürütmek için bir bahane olduguna inanilan, offshore sirketler günümüzde yaygin mesru kolaylik nedeniyle isadamlari tarafindan arama yapilmaktadir.

Terimi 'denizasiri' bir isletmenin organizasyonel ve tüzel kisilik, is aktivitesi kayit ülke disinda tasidigi anlamina gelir. onun çesitli yararlari nedeniyle, bir offshore sirket artik çokuluslu sirketler, küçük isletmeler tarafin
Bu degisen trend son dönemde inanilmaz avantajlari anlayisa dogru offshore sirket, kat getirir nedeniyle gözlenmistir. En önemli motivasyon bir offshore sirket kurulusu ile ilgili vergilerin azaltilmasi oldugunu. gibi daha fazla insan vergi cenneti ülkeler için bir offshore sirketi temelini baktigimizda. Inanilmaz vergi yükü kendi ülkelerinde uygulanan onlari Panama gibi yabanci bir yargi tercih ister, Belize, Ingiliz Virgin Adalari (BVI), Türk ve Caicos Adalari, Bahamalar, Bermuda, Cayman Adalari ve Adasi Nevis Orta Amerika'da; Lüksemburg, of Man Adasi, Channel Islands (Guernsey ve Forma), Cebelitarik, Kibris, Malta ve Avrupa'daki Madeira; Afrika Mauritius; Pasifik Asya'da Hong Kong veya Bati Samoa.

vergi yükünün azaltilmasi müsterilerin çogunun öncelikli kalirsa, mahremiyet ve gizlilik için avi çok gerisinde olamaz. Offshore yerel yüksek profile müsterilerine özellikleri kendi için popüler daire bilinen yapmadan mükemmel bir firsat saglar. 9 / 11 etkilenen ABD, böylece offshore sirket yerlesim olan talebin bir katalizör görevi gizlilik içinde büyük bir eksiklik gördü.

Next ABD'de sik dava rolünü gelir. ABD'de dava en büyük sayisi With çogu kisi durumda dava olmanin bir kisi büyüktür $ 100.000 yilda kazanir artan risk çalistirin. Going offshore harika firsat çevresindeki halkin gözünde arttirma riski çalistirmadan gelir senin kaynaklari channelize saglar.

offshore sirketlerin yararlari yukarida belirtilen puan ile sinirli degildir. Hangi bir offshore sirket haline konabilir için kullandigi çoktur. ile, bir offshore sirket baslar bosanma veya sizi koruyabilir hatta prenuptial anlasma alternatif olarak hizmet etmek. Ayrica emeklilik karsiliklari hale getirmeye yardimci olur. Bunlar disinda, offshore sirketlerin gayrimenkul ya da gayrimenkul karsi ipotek yazmak tutmak için kullanilir.

Hangi bir offshore sirkete konabilir kullandigi sonsuzdur. vergi Minimizasyonu, koruma ve varliklarin gelistirme, maliyet düsürme, risk yönetimi, bürokrasinin kaçinma, asiri düzenleme ve gizlilik-bu bir offshore sirketin ana hedefleri özetler. Internet dünyanin her kösesine ulasarak ile offshore bankacilik kolay olmamisti!

No comments:

Post a Comment