Federal Fonlar Orani ve Your Finances

Lately orada federal fon oran hakkinda konusmak bir sürü olmustur. Bu her ne zaman var bu oran bir degisiklik oldugu mansetlere hakim bir seydir. En geçende Federal Rezerv a iri oran damla yapti. 1. damla bir yüzde 3/4ths, kisa süre sonra baska ½ yüzde oranini tüm yolu asagi% 3 getirerek idi. Neden böyle yutturmaca? Bu nasil bireyler maliyesinin etkiler?

Ne Federal Fon orani nedir?

Federal fon orani faiz bankalar diger mevduat kurumlar genellikle gecede dengeleri ödünç oldugunu. Bu oran hi
Federal Fonlar Orani düsürücü Etkisi

oraninin düsürülmesi olarak, borçlanma bankalar için daha ucuz ve bankalar arasindaki rekabet ile müsterilerine üzerine bu tasarruf geçecek olur. Bu orada çok ilgi bireysel ödeme degildir çünkü hangi bankalarin ödünç yapabilirsiniz orani daha az ve ayni zamanda asagi gider varsayilan risk çünkü bireyler için ucuz borçlanma yapacaktir. Federal Fon oraninin düsürülmesi amaci sonunda ekonomisini canlandiracak bir domino etkisi yaratmak. Döngü bu: Federal Rezerv oranlarini düsürmektedir takip varsayalim, bankalar daha düsük oranlari, bireylerin daha fazla borç para eder, ödünç para mal satin alirsa, malin satici bankalar daha fazla para ve mevduat yapmak, bankalar daha fazla para var ver, o zaman bu döngü tekrar ekonomiye uyarilir.

Bu yakin ve uzak gelecekte en bireyler demektir?

dogrudan kredi karti faiz etkiler prime orani, yüksek Federal Fon orani korelasyonu oldugu için bu kredi karti faiz oranlari ile birçok kisi disari yardimci olacaktir. domino etkisi From, kredi karti kredi ayrica düsük borçlanma oran edinilir ve dolayisiyla rekabet onlara oranlarini azaltmaya zorlar edebiliyoruz. Bu bir sey onlarin kredi karti bakiyeleri tasiyan bireyler bazen borç veren ayni oranda sarj devam edecektir çünkü farkinda olmalidir. Bu olabilir çogu zaman farkinda basvurun, kredi karti sirketi ve daha düsük bir oranda talep var bir birey.

Federal fonlarin oraninin ayrica faiz azaltacaktir düsürücü tasarruf hesaplari ve CDs yilinda Kazanilan. Bu faiz tasarruf hesaplarinda Kazanilan çünkü ve CD'ler birçok kisi kendi fonlari için daha iyi yatirim seçenekleri aramaya zorlayabilir çok minimal, büyük ihtimalle bile enflasyon yetismek için yeterli degildir. Bu nedenle fiyatlar artis döner kadar itici, halka açik hisse senetleri için daha yüksek talebin neden olabilir, çünkü bu ayni zamanda iyi bir borsa için olabilir. (Ayrica döndürür yukari domino etkisi ayrica niçin orada stok fiyatlarinda ani dalgalanma orada federal fon oraninin beklenmedik bir azalma olmasidir açiklar beslenen orani, of dropping olusturulan arasindan) gidebilirsiniz

Fed Federal Fon oraninin düsürülmesi konusunda bir yanlis anlamadir dogrudan ipotek oranlari etkiler oldugunu. Ipotek oranlari çok daha karmasik onlar Federal Fonlar oran adil tarafindan daha belirlenir nasil bulunmaktadir. federal fon orani kisa vadeli orani ise Mortgage fiyatlari uzun vadede oranlari, temel alir. Ipotek borsa begenmek varsa federal fon oranindaki bir bekleniyor damla oldugunu fiyatlandirilir, ipotek orani orani içine oran damla önce fiyat ecek hatta olur. Beklenmedik oran düsürmeyin, ama küçük bir miktar sadece tarafindan ipotek oranlari etkileyebilir. Beslenen orani uzun vadede oranlari belirlenmesinde dolayli bir faktördür. sadece küçük dolayli faktör, uzun vadeli faizlerin olsa çok düsük sag simdi ve güvenli, düsük sabit oranindaki kilitleme geçerli anda iyi bir fikir olabilir.

Genel olarak, hizi kesilen kredi karti faiz ve diger kisa vadeli krediler için iyi bir sey, ama negatif tarafta, tasarruf hesaplarina kadar faiz elde etmezsiniz. tüm giderse ayrica dolayli uzun vadeli faizlerin üzerinde olumlu etkisi yaparken ve check enflasyon tutmak olarak disari bir durgunluk kalmak ihtiyaçlarini ekstra artirmak alacaksiniz, ekonominin planladi.

No comments:

Post a Comment