Kansas Unclaimed Money $ 200 Milyon Tops

Midwest America's breadbasket takdirde, çogunlukla Kansas nedeniyle kim Sumner County Bugday Capital Dünyanin olarak bilinir's olabilir's. spn raporlari göre, Kansas State Hazinenin Unclaimed Mülkiyet Division baska vital emtia için bir sepet haline gelmistir. Ama yenilebilir Degil kesinlikle daha Kansas unclaimed para formunda sonrasi-American para aradi.

$ 20000000 Kansas unclaimed özelligindeki Over devlet tarafindan her yil toplanir. Bu fonlar terkedilmis finansal varliklar gelen bankalar<, sigorta sirketleri ve kanunla üzerinden devlete onlari el için gerekli öge bagli olarak 3-5 yil sonra are diger mali kuruluslar tarafindan devretti. , Varliklari eski isaretleyerek hesaplarindan gelmek Lost, ve kimin sahipleri nasilsa izlerim kaybetmis veya onlarin it bilmeden kalitsal diger benzer fonlar tasarruf hesaplari, tahviller, temettüler, eski paychecks, çocuk destegi ödemeler, nafaka ödemeleri terkedilmis.

Lynn Jenkins, Kansas State Sayman, onun devletin sakinlerine Kansas unclaimed fon sahipleri için sosyal yardim programlari araciligiyla kadar unclaimed para Kansas yeniden birlestirme çalisir. Hutchinson alisveris malls ve Kansas State Fair begenmek Kamusal alanda Onun ofis setleri-up kabinleri. $ 700.000 An ortalama verilir asimi Fuarda kayip para çogunlukla sasirtti sahiplerine yillik. "Biz hep ileriye fuar katiliyor için sabirsizlaniyoruz" Jenkins bir son basin açiklamasinda diyor. "Bu bize bir firsat adam Kansans karsilamak ve onlar için bizim kayitlari aramak için verir onlarin kayip ya da nakit ve mal unutulmus." "Çok fuar organizatörleri ve Hutchinson sehir etkilendim Her zaman oldugu gibi idi," diye ekler. "Devlet Fair bir eski iyi fashioned aile gelenegi ve bizim devlet öylesine büyük kilan parçasidir."

Ulusal Association Unclaimed Mülkiyet Administrators (NAUPA), Hazine Bölümler her 50 devletlerin içinde göre tutuyorsun Yapilir $ 35000000000 unclaimed varliklari üzerinde, Amerikan vatandaslarinin ait üstünde. tek Kansas State Sayman Jenkins benzerim Unclaimed mülkiyet outreach programlari yalnizca hafifçe yapim-up unclaimed varliklar için merkezilestirilmis hükümet veritabaninin eksikligi içindir destekler. Kansas kabaca 200.000.000 $ unclaimed karsiligi yaklasik 928.303 sahipleri hala se için hesaplanamayan ve Kansas Unclaimed Mülkiyet Division Hazine Bölümü KS unclaimed para Dayanacak ecek sakinleri ve diger vatandaslar kadar yurtçapinda it iddia gelmek are.

onlar Kansas unclaimed fonlari borçlu iseniz sevindirici insanlar Kansas State Fuari için etrafinda düzeni kontrol etmek gelip beklemek gerekmez. Bireysel devletler simdi ve unclaimed karsiligi sahipleri veritabanlari sürdürmek an unclaimed karsiligi arama yerde var an Internet baglantisidir yapilabilir. ekstra para gerekiyorsa Yani, ASAP sen nerede, aslinda su anda bir çevrimiçi arama yapabilirsiniz. Bölümde,) çesitli devlet veritabanlarinda unclaimed para için bir arama (edenlere çesitli ülkelerde yasadim için iyi bir fikirdir yapiyor. Eger bilmiyorsaniz nerede ve nasil bakmak için ulusal unclaimed deger bir merkezi veritabani yok, bu nedenle oldukça an online yabani kaz kovalamak gitmek kolay.

No comments:

Post a Comment