bir Hükümet Grant Getting tarafindan Canlandiracak Ekonomiden

Sana bir hükümet hibe alarak ekonomiyi tesvik hakkinda konusmak istedim. Hükümet zamankinden ekonomiyi uyarmak yardimci daha para harcamanizdir. para Birçok diger hükümet kurumlarinin ve basarisiz bankalara ama gidiyor çok para ortalama Joe kullanilabilir. Bu muhtemelen hakkinda en iyi yolu, ekonomi tesvik etmektir çünkü hibe yoluyla para veriyoruz. Insanlar, ders kitaplari satin alabilirsiniz evlerini yeniden finanse, yenileme için ödeme ve üniversiteye gitmek, onlar ekonomi uyarici ve bu anaht
bilmen gereken ilk sey size konut alanda en hibelerin bulmak gidiyoruz oldugunu. Burasi ekonomik sorunlar bulunmaktadir ve insanlar disari sadece kötü herkes baska kolaylastirir evlerinin firlatilmis edinmektir. sorun ya da ipotek ödeme gerçekten fedakarlik etmek zorunda yasiyorsaniz, bir devlet hibe sana yardim alabilirsiniz. Para sizin için kullanilabilir. Sadece bunu için basvuruda zorundayiz. Aslinda çogu insan böyle bir sey var farkinda olmamasidir.

Baska bir yolu da hükümet hibe alarak ekonomiyi canlandirmak için egitim bulunmaktadir. Eger üniversite kendinizi gidiyoruz eger ilkokul veya gönderiyorsaniz bir çocugunuz varsa önemli degil. Para gida gibi seyler için, ders kitaplari ve diger malzemeleri ödemek alabilirsiniz. Bunu para harcama konum, sen ekonominin uyarici konum.

No comments:

Post a Comment