Esler Peer Lending - it Prosper Will?

peer-to-peer borç verme gelisiyle Prosper.com gibi web siteleri, sanki online kredi yeni bir dönemin baslangici gibi görünebilir. herhangi kredi oldugu gibi Ancak önemli oldugunu düsünüyorsaniz zaman avantajlari ve kredinin bu tip dezavantajlari içine böylece sizin tam olarak nerede paranizi gelen ve ne beklendigini bildiginizden emin yapmak bakmak almak geldiginde zaman geri ödeme geliyor. kredinin major borç veren bir esler peer kredinin banka gelmemektedir ragmen hareketsiz a borç ve böyle bi
Sizin için dogru mudur?

sen esler peer borç verme size uygun olmasina baslamak seyir vasil önce, anladigini emin olmalisiniz nasil servis eserlerini borç verme bu tip. ödünç veren sitesiyle bir hesap olusturduktan sonra, ya ihtiyaciniz veya listeleri arayabilir ve size katkida bulunmaya istekliyseniz krediler bulmak kredi için listesini yapabilirsiniz.

Loan requester miktarini onlar ödünç almak istiyorum liste, onlar Ödemek istediginiz ne kredi için kullanilacaktir konum faiz oranlarini ve kendileri hakkinda biraz siparis niçin onlar paraya ihtiyacim göstermek için. Loan katkida kredinin tam miktari tedarik, onlar ödemek sadece bölümünü gerekmez. Birden çok katkida bulunanlar tek bir borç içine ödemek ve bir kez talep edilen miktar sonra borçlunun kendi denetimi veya tasarruf yatirilir hesabini tam kredi olacak ulasilmistir.

Avantajlar

Bir peer-to-peer borç ana avantajlari bir banka ya da diger büyük kredi kurumu gerektirmez gerçegi dahil olmaktir. kendiniz tipki özel bireyler tarafindan verilir ödünç Para kimin fonu parçasi tümünü veya kredinin ve kredi ödemelerinden faiz alirsiniz. Tabii ki, herhangi bir borç katkida bulunan bireylerin dogrudan temas olmasi gerekmez ... siteye direkt depozito ve ödenekleri ile tüm kredi taksitleri tutma ile bir proxy olarak esler peer borç verme servis davraniyordu,. Bu nasil birden fazla kredi için kredi, otomatik olarak banka çekilir ödemeleri ile aralarinda her ay bölünmüs varlik hesabina ihtiyaçlari doldurmak için kullanilmis olabilir.

Bile mümkün bir esler peer borç servis araciligiyla para kazanmak, size para içine yatirim zorunda saglanan's. Eger eksi hizmetinin kendisiyle disari alinir herhangi servis ücretini herhangi paran ödünç faiz olmasini saglayacaksiniz. sen a terbiyeli miktar sizin fonlama kredileri içine Yaptiginiz miktarini yatirim edebilecektir konum sürece Maalesef olasilikla anlamli olmayacaktir.

Dezavantajlar

kredi Bu tür dezavantajlari olmadan Ancak degildir. nadir olay sen banka veya diger federally-sigortali lender tarafindan tedarik degildir ödünç para, yana orada biraz problem ardindan size kayip kurtarabilirsiniz muktedir olmayabilir idi. Ayrica, yeterince insanlarin kredi ardindan tamamini miktari ihtiyaciniz alabileceksiniz olmayabilir yatirim istekli elde edebiliyoruz degilseniz.

farkli avantajlari ve dezavantajlari, esler peer borç verme nedeniyle herkes sag için degildir. Bazi insanlar kredi Bu çesit, good deneyimleri olabilir özellikle sadece veya küçük bir miktar ödünç baska yerde bir kredi almak için edemedik isteyen isen. iyi kredi veya onlar bir kredi güvenli için kullanabileceginiz si özsermaye Those bireyler olasilikla iyi daha geleneksel kredisiyle Ancak hizmet verilebilir.

No comments:

Post a Comment