Bankalar Of Azalan Popularity

Son on veya öylesine fakat Avustralya ekonomisinde yükselisini de görmüstür ayrica bankacilik bir düsüsüne görülen sahiptir. Bildigimiz gibi Bankacilik, bir gereklilik ve krediler giderek acil bir ihtiyaç sufficing popüler bir araci haline gelmektedir haline gelmistir. Avustralya'da Bankalar daima geleneksel yogunlasmis bulunmaktadir ve bazi üst bankalarin temel tüketici yükümlülüklerine saydirilabilmesi odaklanarak katmak:

Adelaide Bank

Bu banka bir halka açik ve Güney Avustralya'da merke
AMP Bankacilik Avustralya

AMP Avustralya'nin en önde gelen varlik yönetimi sirketlerinin varliklarina YTL asiri 84000000000 $ ile.

ANZ (Avustralya ve Yeni Zelanda) Bank

ANZ Bankasi Avustralya'nin en büyük bankacilik sirketlerinin yani sira Yeni Zelanda olarak kabul edilir ve ayni zamanda ilk 50 banka arasinda dünyanin sirada yer almistir. ANZ için dünyanin merkezi bulunmaktadir Melbourne nerede 1830'larda basladi.

Banka Queensland (BOQ)

Banka Queensland ikinci büyük Queensland tabanli bankacilik ve finansal kurulus olup Avustralya'da üst 5 biggest bankalar arasinda listelenir.

BankSA

Önceleri biri Güney Avustralya en büyük finansal kurumlarin ve ayrica Devlette kisisel finans ana saglayici, konut ve kirsal bankacilik Banka Güney Avustralya ve bugün adi verildi. Bugün BankSA St George Bank aittir.

Avustralya Commonwealth Bank

Commonwealth Bank Australia birini gelecekteki büyüme için ve kendisi noktadadir bankacilik tüm Avustralyalilar için erisilebilir kilan amaçliyor lider bankacilik ve finansal kurumlarin, biridir.

Macquarie Bank Limited

The Macquarie Bankasi ve yatirim bankaciligi firsatlari farkli türlerde sunmaktadir ayrica seçili perakende finansal hizmet pazarlara yanisira Avustralya'da ticari bankacilik caters.

National Australia Bank

Ulusal Australia Bank Avustralya'da yanisira 15 diger ülkelerde mali hizmetler kapsamli vermektedir uluslararasi alkislanan finansal hizmetler grubudur.

RBA - Avustralya Reserve Bank

Rezerv Bankasi Avustralya (RBA) Merkez Bankasi ve onun temel sorumlulugudur para politikasidir. Bazi RBA temel rollerinin finansal sistemin istikrari sürdürmek ve verimliligini ve Avustralya ödemeler sisteminin emniyet artirilmasi içerir.

Bunlar bazi Avustralya'da en popüler bankacilik kurumlari bulunmaktadir. Off geç, hersey çesitli arastirma gruplari Bankalari arkasinda onlarin vaatlerinde ve müsteri memnuniyetini bakim tutarli onlarin krediler Dogum rekabetçi faiz oranlari sunmaya gelismek yol düsüyor tarafindan fark olmustur. sonucunda daha fazla insan ve simdi sosyal borç verme banka disi kredi gibi sermaye ulasmaktansa ve geleneksel olmayan newer formlar karsi dönüm veya kredi aglari meslektaslarin için peer.

bankalarca BK'da Zopa lansmani asagidaki deneyimli olmustur olarak Bu fenomen felaket bankalar için olabilir. Zopa akran öncü kredileri ve herkes Zopa borçlanma platform bir online kredi alabilir meslektaslarin kabul edilir. Belirgin nokta, borçlunun azami faiz orani ile onun geri ödeme miktari ayarlanmis olabilir. Faiz orani kesinlikle ne bankalar ve sunuyoruz dolayisiyla daha fazla insan avantajli kendi bakis onu buldugunu daha düsüktür.

Sosyal kredi Hub http://www.lendinghub.com.au simdi Zopa ve Prosper ayni isiginda görülüyor Lending ile birlikte Avustralya kiyilarinda karaya vardir. Tabiki fonlama araç hala gelistirilme asamasindadir ama biri güvenle adl sosyal ödünç aglar bankalardan borç verme pazar payi almaya baslayacaktir kestiremiyor. sosyal kredi itti diger bir özelligi öncesinde aslinda daha topluluk, hangi bankalarin degildir yönelik (her ne kadar bankalar ve insanlar ve toplum olarak kendilerini tanimlamak için de son 4-5 yildir sube kapatma ve bankacilik yapma geçirdim odaklanmis gibidir yüksek ve daha az tüketici odakli) otomatik.

Britanya'da bir son çalismada göre, borçlanma kendi yüksek sokak bankalardan aksine insanlarin% 74'ü bir sosyal borç verme toplulugundan borçlanma karsi olumlu tutum hissediyorum bulunmustur. Neredeyse% 49 kisi bu bankalarin müsteri memnuniyeti sunan onlarin sözünü tutmak mümkün olmamistir hissediyorum. Baska 81% adl bankalarin kendini ilgilenen süre iyi 76% ki açgözlü are inaniyoruz olduguna inaniyoruz.

HepsInI bu özellikler içinde bankacilik kurumlari daglik özellikle simdilerde sosyal borç verme topluluklarin görülmemis büyüme isiginda sevilmeyen make borç verme çözümler meslektaslarin için peer.

No comments:

Post a Comment