Cayman Island Offshore Bankacilik

Cayman Adalari, 140 mil güneyinde Küba Karayipler'deki, uzun güvenli bir yer offshore bankacilik hesap açmasina ve vergi ödememek olarak bilinmektedir bulunmaktadir.

3 adalarin, ve en nüfuslu büyük Grand Cayman, 8 mil genis ve uzunluk 22 mil oldugunu varlik, Cayman Adalari'nda en yüksek GDPs ($ 40,000) dünyadaki var ile olusan. Ingilizce ve büyük ölçüde bankacilik ve turizm bagimli bir ekonomi akici olan 48.000 üzerinde yerlesik nüfusu ile, son derece offshore yatirimcilar için yer accomodati
Yerel para yaklasik ABD'nin ABD Dolari ile bir kur $ 1 = CI $ 0,84 sahip Cayman dolar. Degil tamamen elverisli, ancak gerçekten biricik turizme geçerlidir ve karar offshore hesaplardaki orada yatirim yapmaya etkisi olmamalidir.

ingilizlerin bir topraklari olarak, Queen her 4 yilda onun Governor atar. Ayrica an Executive Konseyi 8 üye, 5 kime of Yasama Meclisi ve 3 Valisi tarafindan atanan are 15 seçilmis üyeleri seçilir ile.

Common Hukuk A hukuk sistemi Adalari'nda ve izlemektedir sürekli gelismektedir. Kanunlar olgu-by-case temelinde olusturulur ve emsal diger mahkemelerce set olusturdugu ve onlar muhakeme öncesinde ilgili vakalarda kullanildiginda takip yükümlüdür.

çogu kisi Cayman Adalari tatil cenneti olarak, sicak berrak sulari dalis ve "duty-free" magazasinda ögeler için mükemmel olan düsünüyorum. Ayrica, olsunlar bireyler veya sirketlerin içindir menkul üzerinde vergilendirme eksikligi sayesinde gelir ve sermaye kazançlari savvy offshore yatirimcilar arasinda asagidakilere sahip.

Offshore Bankacilik yönetmelikleri ve yatirimci iyilik bir vergi yapi bu adalarda birini iyi non arasinda know - resident yatirimcilarin kaydetmistir.

Cayman Adalari tüm olumlu yönlerini bir arada bir daha bilinen offshore yatirim vergi siginaklarini yapmak için geliyor.

No comments:

Post a Comment