Overcoming Finansal Zorluk

Life öngörülemeyen ve bir zor mali durumu sartlar bizim kontrollerimizin ötesindeki nedeniyle bitis yukariya sadece mümkün degildir, ama çok kimseye yasanma olasiligi, eninde sonunda.

Bu onu bize neler sorumlu degiliz söylemek degildir; aslinda, biz çok bizim fala ve talihsizlikler imalatçilarinin ama orada basitçe kaçinilmazsa are durumlardir, kendimizi üzerinde tutmaya çalisin nasil sert ragmen are saga yolu. Düsen hasta, örnegin, ya da bir is ani bir ekonomik kriz ya da basitçe bir insan h
Ancak ne üzmek içine bizi sürükler çogu zaman bilgelik ve vizyonun bizim eksikligidir; bizim bizim bilinçaltinin (veya basitçe "bizim" gut duygu koymak) bize gönderir varsayiyoruz.bütün alarmlar görmezden. That iç ses korumak bizim oldugunu.

Biz bunu görmezden, sorun olur. Bazen küçük, fakat bazen uzmani. Ve ne zaman major olup finansal, bu, bize birakabilir ve kim bizimle hisselerinin yasam, ciddi ve agrili sonuçlariyla ugrasan.

bu konuda ne yapabiliriz? Öncelikle kendimize bizim iç bilgelik dinlemek aynisini borçluyum. Önde gelen psikologlar ki çok pratik bir sekilde bunu yapmak için: kendimize aynada bir açik kalp ve açik bir zihin ile konusmak öneririz. Aptalca duyumsamak olabilir, ama o adil yardimci olabilir.

Ne zaman sizin ve iç diyalog baslatmak yüz, içinizde baris yapmak ve tüm zor sorular sormak edebileceksiniz. Bunu Içinizdeki self kesfetmek sasiracaksiniz zaten arayan konum cevaplari tutar.

Sonraki, o eylemi bir plani durumunuza iyilestirmek olustururken çok kolaylasir bulacaksiniz. Zor parçasi gerekli degisiklikleri hakkinda planini uygulamaya getirmektir.

it olarak bahar temizlik yapiyor olarak agrili çünkü en insanlar düsündüklerinin aksine, gücü ve cesareti herkesin içinde are degisiklikler yapmak; ne yoksundur bazen motivasyon sürecinde gitmektir.

A pozitif ahlaki boost, bir isareti teyid adl yaptiginizi ne bu noktada mucizeler çalisabilirsiniz bir fark yapiyor. size ve uygulamaya sizin nakit biraz muhtaç atmasini senin kurtarma baslatmak ve bazi borç pekistirmek konum kesfettim lüzum degisikliklerin parçasi olarak mali plani sonlandirilmis varsa Örnegin, bir düsünmek isteyebilirsiniz araba title kredi. Bu kredilerin aracinizin degerini tarafindan emniyete olduklarindan standart kredilerden daha ve kredi geçmisiniz edinilir veya durumun vasil tüm çok farketmez ecek kolaydir. ekstra nakit ek olarak size borç konsolide etmek zorunda kalacak, bu krediler, zamaninda, ücretli eger bir kez daha kredi rating artirma baslamak için yardimci olacaktir.

Bir kere bir seyin çalisma disari, senin plan sonraki amaci gerçeklestirme görmek aniden daha kolay hale gelir. bunun önemli gerçekçi hedefler koymak oldugunu unutmayin. Set küçük olanlari öylesine onlar saglanabilir baslatin ve sonra sert onlara ulasmanin çalisiyoruz. Aynaya gidin ve herhangi bir küçük zaferi kendinizi tebrik için gerçekten saymak olanlaridir. Yakinda sadece beladan, ayni zamanda basariya giden yolda olmak degil olacagim.

No comments:

Post a Comment