Koruma Fonlari - A Brief History

o Jesse Livermore benzerim öncülerinden ragmen Alfred Winslow Jones, beri 1949 yilinda ilki kurulan hedge kurar babasi kabul ediliyor, Bernard M. Baruch ve Benjamin Graham, modern hedge fonlari ona geçmeden karakteristikleri isletilen. Ancak, Alfred Winslow Jones ilk olarak% 20 tesvik ücreti yönetici ortagi telafi etmek için açiga satis, sinirli bir ortaklik yapisi ve kaldiraç kullanimi idi.

Çogu hedge fon bu günlerde offshore, kendi yöneticisi, yatirimci veya yatirimlarin ikamet bagimsiz ama
hedge fonlari nitelikli yatirimcilara sadece açik onlar en sik muaf SEC, NASD ve diger nitelikli organlarinin yönetmeliklerinden vardir beri. Ancak, uyum içinde offshore banka düzenleme islerini yürütmek zorunda. Tür kurallara genellikle fon yöneticisi, gizlilik ve perakende yatirimcilar için fonlarinin kullanilabilirligi kisitlamalarin bagimsiz olmak Fonun gereksinime ima.

Hedge fonlari gizlilik konusunda itibar sahibi, ama onlar milyarlarca dolar isletmek beri onlar piyasalar üzerinde büyük bir etkisi var ve bu yüzden orada düzenlemelere için birkaç çagrilari tasarlanmislardir. 10 on Yillik listesini en iyi "Institutional Investor" dergisi yayinlandigi hedge fonlari derecelendirdi. 2005's top kazananim tartismalidir iken Edward Lampert ESL Yatirimlarinin 2004 üst kazananim oldu. Bazilari James Harris Simons was ve digerleri T. Boone Pickens was inaniyoruz inaniyoruz. 2006's top kazananim John D. Arnold idi. Önemli hedge fonlari BluMont Sermaye, Citadel Investment Group, Fortress Investment Group, Goldman Sachs, Man Group, Rönesans Teknolojisi ve 2006, Amaranth Advisors dek are ayrica aralarindaki özellikli. Nicholas Maounis Amaranth Advisors, Greenwich, Connecticut bulunan kurucusudur. firmanin baskentinin en 2004-2005 By enerji ticaret ve vadede Kanadali tüccar Brian Hunter tarafindan idi. onlar dogal gaz fiyat artacagini yatirmissa öncesine Amaranth, ama did As it didnt bu sefer. Fiyat asagi 2,49 $ dan $ 0,58, Amaranth için muazzam kaybi - hakkinda 6500000000 $ gittik. fon $ 9000000000 üzerinden yönetim altinda vardi beri kayiplar 65% asildi. Amaranth en önemli kural tutulmasinda, yani dan sen losing Ödeyebileceginizden daha bahse degil basarisiz. Amaranth, varliklarinin Kapanan ama Temmuz 2007 Brian Hunter yilinda yeni çit bulundu kurdu Solegno Capital Advisors, dealbreaker.com suing için dikkat alinan çagirdi. Ancak Brian Hunter Temmuz 2007 Commodity Futures Trading Commission (CFTC) tarafindan dogal gaz vadeli fiyati tesebbüs manipülasyonu için 25 tahsil edildi ve New York Ticaret Borsasi'nda (NYMEX) yanlis ifadeler yapmak için.

Hedge fonlar birçok sekilde ve en yaygin faaliyet sunlardir. A global makro teknigi alternatiflere göreli mispriced are varliklari aramak etmektir. Uzun / kisa özsermaye jenerik bir terim hisse senetleri tüm hedge yatirimlari açiklamak için kullanilan. Bir silah önyargi bu yatirim sadece bir sermaye piyasasi nötr kisa oldugunu vurguluyor kisa ve uzun pozisyonlar arasindaki dengeyi saglar. , Yönetmelik D sikintili sirketleri Arbitraj bir edinme kamu sirketi ve bir hedef arasinda menkul veya Birlesme verilmesine iliskin Olay tahrik firsat bu olay belli bir tür analizinde uzmanlasmis, sikintili menkul kiymetler gibi, ayni zamanda ya da iflas olabilir sirketleri olarak bilinen Halka açik bir sirket.

No comments:

Post a Comment