Nasil Nakit Avans Is?

Günümüzde daha çok, o gün bugündür, kredi karti sirketleri müsterilerine nakit avanslari izin veren daha. Tüm kredi kartlari, bu izin verir fakat çogunun yok. it zamanlarda bu servisi kullanabilecegi cazip iken, tüketiciler çok dikkatli kredi kartindan adl nakit çekmeden önce olmalidir. Iste bazi sorunlar bilmelidir nakit avanslari ilgilendirmektedir.

Çogunlukla, kredi karti sirketleri bir nakit avans farkli dan onlar bir satinalma yapmak muamele. tüketicilere özel önem Of faiz orani, sirketi
(Ama Çogu all) kredi karti sirketleri Bir ATM makineden nakit avans almak saglayacaktir. Diger sirketler Ancak, postada çekleri gönderebilir. Nasil sirket bunlari aldigim fatura bilgilerini okuyarak bu isler ögrenebilirsiniz. Sen eger var birisi ek masraf Bir ATM kullanmalisiniz edilecektir görmek kontrol etmelisiniz.

Kredi karti sirketiniz ayrica nakit avans ücreti sen nakit almak içeriyor olabilir. Ücreti finans ücretleri ilaveten ve herhangi ATM ücretleri ek olabilir levied.

Hemen hemen tüm kredi sirketlerinin nakit avans limiti var. Bazi sirketler belirli bir tutari için, nakit avans tutarlari siniri ise onlarla olan kredi limitinin yüzde bazi limit miktari. Belirli bir miktar it söyleyebiliriz: 300 $ pesin basina veya 300 $ haftada olarak ifadeli olabilir belirtilmektedir. kartinizi veya Bilgilerinizi tehlikeye kaypak olmalidir o da nakit bir hirsiz miktarini hesabiniza sarj ebil limitleri bu limitleri nakit avans miktari iken.

Kisitlamalari bir sorun da olabilir. Bazi sirketler belirli hesaplarina nakit avanslari elektronik transfer izin vermeyecektir. bu an online kumar site olabilir örnek.

nasil nakit avans ödemeleri hesabinizi kullanarak ya da nakit avanslari sirketlerin teklif kullanmayi planliyorsaniz herkes için listenin en olmalidir uygulanacaktir anlasilmasi. Iste neden.

Bazi kredi karti sirketleri (gerçekten çogu) ayri varlik olarak nakit avans tedavi edecek. Bu da göndermek ödeme, öncelikle düzenli satin rapor ve uygulanabilir ne (eger bir sey üzerinde kaldigini üzerinde birakilir) faturanizi en yüksek oranda nakit avans kismina uygulanir anlamina gelir. Eger ayda sadece asgari ödeme yaparsaniz Baska bir deyisle, nakit avans ayari asagi at all ve girmezsiniz, aslinda, en tahsil ediliyor faiz nedeniyle gidecek.

Kredi karti sirketi nasil ödemeler nakit avans dahil davranislarinin söylemek zorundayim. Dikkatlice ve bu bilgileri okumalisiniz kullandiklari sistem eger rahatsiz sonra nakit avans hizmetleri kullanmaktan kaçinin yapar.

No comments:

Post a Comment