Varlik Koruma: Siparisler Sarj - Nedir bunlar - Onlar Nasil Çalisir

Bu olasi senaryolar gereken endise herhangi bir girisimci ya da yatirimci: Siz kisisel olarak dava ve kaybetmek; yargi alacakli (ve takim elbise kazandi size karsi bir karar aldi taraf) isinizi sonra ve yatirim varliklari gitmek için karar verir. Yoksa bir perakende magaza arti birkaç gayrimenkul yatirimlari var, bir sey saklamak ve yargi alacakli ile ilgili dava emlak takmak karar verir. You, "Haksiz Aglayabilirsin!" Gün boyu ve uygun varlik koruma adimlar almamis olsa farketmez.

Anliyor ger
Bunun anlami sizin, gibi borç toplamaktaki sagaltici olarak Sarj Order Korumali Entity (COPE) [varliklar sinirli alacaklilar olduklari kullanarak sarj siparisleri bir ilgi varsa bir Limited Ortaklik (LP), a Limited Sirket ( LLC), ve bazi digerleri] ve alacakli, varlik alacakli size kararin tam olarak ödenir kadar giderdi hiç para ödeme talimati olan bir sarj siparis alir. Çogu eyaletlerde, alacakli ve sahiplik veya varligin yönetimiyle ilgili hiçbir haklarina sahip bir dagitim yapmak taraf zorlayamaz. Fikri olanlar olmayan borçlu ortaklar ile alacaklilarin haklarinin dengelemektir.

Sarj siparisler varliklar oynamaliymisim içine stok gibi sirket veya kisisel özelliginde gelmiyor. Ama bir LLC bir varlik gibi, yasa koyucular adimlar ortaklik veya üyelik ilgi ve sahiplik böyle bir degisiklik varligin operasyonlari kesintiye ugratabilir çünkü esasen ortak veya üyeleri kendileri olma takilarak gelen alacaklilarin önlemek için almis. isletim anlasma ile bir koruma karsilastirilabilir düzeyde olusturmak mümkün olabilir, çünkü hukuk devleti, avukatiniza bu konuyu görüsmek korumali degildir yerde.

Nasilsin korunur

Olarak alacakli sarj siparis sahip, LLC basitçe ve alacakli hiç para almamasi gereken dagitimlar yapamazsiniz uzun. Örnegin, evinize Bir ziyaretçinin kaldirimda astarli söylemek, let sen süet ve kazandi. bir karar alacakli olarak, tüm varliklarin sonra gitmeye karar verir ve LLC sizin gayrimenkul yatirimlari sahibi karsi bir sarj siparis alir. the LLC bir dagitim yapan dek genellikle hiçbir sey alamazsiniz ve ve LLC diger üyeleri mükemmel haklari içinde istediginiz sürece herhangi bir dagilimlari yapmamaya karar vermek için vardir. Bu nedenle, siparisler sarj ile alacaklilar genellikle yerlesim pazarliga en paralarini a porsiyon vasil almak istekli ve are durum kilinmak ile.

sik sik sarj emir yerlesmeye karar alacaklilar ister baska sorun kisa sürede vergi için potansiyel mevcuttur. alacakli dagitim it yapilir hakkina sahiptir ederse, ayrica vergiler ödemekle mükelleftir. olabilir. Mümkün LLC üyeleri için, hangi vergi formunu, potansiyel alacakli vergiler kârlar olmasa bile kendine herhangi karsiligi almamis Dogum yükümlü yapim an LLC gelirinin üyesi payi raporuna kullanilan bir K-1 sorununa's.

Ocak 2007 itibariyle, IRS bir karar alacakli holding açti bilinen bir olgu bir düzen vergileri sorumlu sarj - ama ne var IRS açikça sorumlulugun bir karar alacakli rahatladim olan herhangi bir dava var. içtihat kadar kesin bu konuda olur, alacaklilar bir sanslari da almadim kar üzerinden vergi sorumlu düzenlenen olabilir almak asla almak konusunda isteksiz olabilir.

Korunmasi siparisler sarj tarafindan sunulan yollardan numarasini hangi taraf ve bireysel kosullar isletmektedir devletin bagli atlatilabilmislerdir olabilir.

farkinda basitçe otomatik varliklar korumak gidis olmayan bir ortaklik veya LLC sekillendirme Be. siparis varliklar korumali sarj oluyor ama bazi ve en kabul edilebilir güçlü varlik koruma araçlari mevcut bulunmaktadir etkili oldugu, düzgün ve yapilandirilmis olmasi gerekir dikkatle devletin yasalari sizin özel sartlari ve hazirlanir.

No comments:

Post a Comment