Nasil Ev Kredisi Danismani - nedim Hypothécaire - Ücretli mi?

Çalisma bir ipotek komisyoncusu (Zeka Hypothécaire) ile yararli bir takim nedenlerden bir alici için, ve burada tartisacagiz ikisi. Önemli olan mortgage danismanlari ipotek büyüklügüne, faiz orani ücret aliyorsunuz bilmek ve onlarin ses islemler için bir banka ile birlikte komisyon almaya uygun olmasidir.

Muhtemelen Ona ödemezseniz beri nasil bir ipotek komisyoncu (Intelligence Hypothécaire), ödenir farkinda degilsiniz. Daha readity çikar çatismasi, vs gibi konulari anlayabilmeleri bir islemi
Elbette, bir ipotek danisman onun çabalarina, gelir kazanmak gerekir avukat, muhasebeci veya sizin için does hizmetleri gerçeklestirir diger profesyonel nitekim. Ancak bir ipotek komisyoncu durumunda, onun ücretler borç veren (Istihbarat Hypothécaire) o ile kredinin yerler tarafindan ödenir. Bu ücret ev kredinin boyutunu dayanmaktadir ve böylece ipotek danisman, çogu durumda onun komisyon boyutunu üzerinde hiçbir kontrole sahiptir. Örnegin, bir 200.000 $ kredi iki kat bir 100.000 $ kredi kadar bir ücreti kazanacagim

Özel durumlarda bir çift disinda, komisyoncu Bu düzenleme degistiremezsiniz. Bunlar ücretin belirli kriterlere bagli olarak degisecek sartlar sunlardir:

ev kredisi-hypotheque terimi of-uzunlugu

-Bazi degisken ipotek

ipotek orani garanti süresi-uzunlugu.

Öylesine orada 'hayir degeri veya tesvik bir ipotek komisyoncu (saray mensubu Hypothécaire için) bir ev kredi faiz orani artirmaktir. Bu özel bonus yapilarin bazi bankalarin çalisanlari sunan farkli bir durum olabilir. ("Will benim banka bir komisyoncu daha iyi oran teklif?", Bu bilmek daha hakkinda istiyorsaniz.) Okudugunuzdan emin Be

Brokers Ancak biri borç verme kurum çalisarak onlarin ücretleri artirabilirsiniz. ipotek hacmine o bankaya getiren tabanli sayede bir komisyoncu olacaktir kazanmak ekledi ücretleri Bankalar sik bonus programlari sunmaktadir. It önemli miktarda, 25% 20% ila orijinal ücret üzerinden degisen oldugunu.

büyük broker hizli satis indirimi düzeylerini karsilamak için bu plan sadece küçük brokerler çekecektir. Mortgage Intelligence tipik fazla 8000000000 $ krediler (örnegin $ 8100000000 2005 yilinda olusturmak begenmek A broker) veya Multi-Pret/Mortgage Ittifak 5000000000 $ (5,3 $ 2005 üzerinde üretir) hacim programlar tarafindan ve etkilenir degildir herhangi seçebilirsiniz lender onlar lütfen.

Hangi bilgileri bu gerçekleri çikarabiliriz? Öncelikle, bu bir ipotek danismani müvekkilinin için siparis onun komisyon artirmak için daha yüksek oranlarda almak için cazip olacak endise etmesine gerek yok. Ikincisi, büyük komisyoncu çalisirken sizin kredi sizin için en avantajli borç veren degil senin komisyoncu ek ücret verecek biri ile müzakere edilecektir saglayacaktir.

No comments:

Post a Comment