Free Devlet Tesviklerinin arattir bir Online Grant Directory kullanin

Eger hükümet para için basvurabilirsiniz ABD vatandasi iseniz. Kamu fon ücretsiz para are. bir kredi aksine, geri ödeme gerekmez. You kötü kredi ücretsiz hibeler için olsaniz bile iflas vardi uygulayabilirsiniz. Orada basvuru zamaninda hiçbir kredi bakmaktir. Ayni anda birden fazla hibe basvurusunda bulunabilir.

Kamu fon federal hükümet tarafindan verilir ve senin devlet hükümeti tarafindan. Orada milyarlarca dolar hibe karsiligi olarak her yil verilir.

Free hükümet karsiligi birçok farkli< amaçlarla kullanilabilir. Eger varsa veya mevcut isini gelistirmek isteyen bir is kurmak istiyorsaniz, hibe orani uygulayabilirsiniz. Orada egitim amaciyla hibeleri are. Ayrica konut tesvik vardir. fonlari Bu tip Bir ev almak veya ipotek için ödeme yardimci olabilir. bir African American veya American Indian sadece seni ornekler çift vermek istiyorsak Azinlik hibeler sizin için olabilir. Saglik hibeler veya tibbi faturalari ödeyebileceginiz senin saglik sigortasi için ödeyebilirsiniz. Kisisel hibeleri birçok farkli amaçlarla kullanilabilir ihtiyaçlarini.

Bir çok sey size devlet parasiyla yardim sunan web siteleri vardir. onlari Bir çok sadece seni Hibelerin listesini kullanilabilir satmak. Onlar çok hangisinin iyi sizin içindir bulmak yardimci olmamaktadir. Bu uygulama sürecinde size yardimci yoktur. Bir hükümet hibe dizinin tüm mevcut bagislarinda önemli ölçüde hak için arama hizlandirabilir erisimi verebilirsiniz. Ayrica basvuru islemindeki size yardimci olabilir.

Bir is kurmak, ögrenim takip etmek, bir ev, ya da sadece ücretsiz bir hükümet basvuruda bazi faturalari ödemek için satin almak özgür para gerekir. Arama ve uygulama sürecini hizlandirmak için bir on-line hibe listesi kullanin.

No comments:

Post a Comment