Ben Baglar: Yüksek Faiz, CD'ler ve Para Piyasasi Fonlari gibi Güvenli

hayatinizin bu asamasinda ederek, tüm adaçayi tavsiye acil fon için para biriktirmeye duydum. Çogu finansal makaleler ve planlamacilar alti arasinda vergi sonrasi Oniki aydan bir para piyasasi veya benzer nakit esdeger hesabinizda gelir tutulmasi savunucusu.

Acil para emniyet yastik hayatin beklenmedik sürprizler absorbe saglar. Koruma ve Bu fonlarin likidite önem bulunmaktadir. Hemen duyuldugunda paranizi erisebileceksiniz olmalidir. Ama likidite ve korunmasi investments.extremely düsük risk< düsük risk satinalma gerektirir. Bu düsük returns.extremely düsük döner kabul etmeye çevirir.

Günümüz ekonomisinde tutarak para piyasasi fonlarindan nakit bir önemsiz 1,5% verim olacaktir. Isaretleyerek ve tasarruf zorlukla return hesaplari yarisi veya 0,75%. nakit tasarruflari tarihinde Açikçasi döndürür sinirlidir. bizim ekonomiye enflasyonun ani bir dönüs ve acil durum gerçekten deger kaybedebilecegini saklamak.

What a ihtiyatli yatirimci yapmak's? platitudes mecazi, go.or olarak Think-disinda-the-box basarimizin merdiveni tirmanmaya. "Bond merdivenler" sendeleyerek vadeler ile çoklu tahvilleri satin betimler. Bu satin alma stratejisi faiz orani riski ve düzeltir nakit akisini en aza indirir.

Ama laddering sadece faiz riski kontrol fazla için kullanilabilir. Savvy yatirimcilarin ölçüde yüksek verimli yatirimlarinin likidite artirmak bond merdivenler kullanin. I-Tahvili böyle bir strateji için mükemmel araç are. I-Tahvili nispeten yeni tasarruflar bond verilir ve ABD Hazine destekledigi. Paranizi% 100 güvenli ve su anda 3,39% (alti ay CD'lerin iki kez orani kazanir)!

Ama burada catch's: I-Tahvili bir tam yil için satin sonra lehimlemek olamaz. an bütün yil için paranizi yukariya kravat cekti senin bütün acil fon Yatirim. Degil tam likidite ihtiyaciniz. Bu nerede yardimci olabilir laddering oldugunu.

I paranizi Invest adil 10%-Tahvil. Bu hala paranizi derhal bir tasarruf veya para piyasasi hesap edinilebilir% 90 birakir. simdi Bir yil dan, I in-Tahvili baska 10% yatirim. Bu sizin tasarruf sadece 80% yapraklari hesabini. Ama bekle. Senin ilk I-Bond simdi bir yil ve eski herhangi bir zamanda nakde çevrilemedigine edilebilmesidir. Eger hala yardima ihtiyaciniz her zaman nakit% 90 hemen erisebiliyorlar. Her yil, paranizi ben de hiç acil para acil likidite kaybetmeden Tahvili sadece% 10 yatirim kez. All, getiri bir ölçüde büyük kurunu enflasyon karsi korumali kazanç süre ve ABD hükümeti tarafindan garanti.

Sidebar Makale:

NE I-Tahvili ARE?

I-Tahvil yeni bir sivi tasarruf bag ABD Hükümeti tarafindan desteklenmektedir. Onlari kendi karsin, faiz kazanmak ve enflasyon adresinin tasarruflarini korumak. I-Tahvili satin alinabilir ve ABD Hazinenin websitesinde, Hazine Direct online satti. http://www.SavingsBonds.gov

Herhangi bir islem veya Hazine Dogrudan isleme ücretleri ve asla kolayca ve güvenli bir sekilde banka hesabinizdan herhangi bir bag satin alinmasi için fon transferi. I-Tahvili 12 ay zaman sonra satilabilir. Orijinal satin alma fiyati arti faiz gelirleri alirsiniz. I-Tahvili ilk bes yil içinde satilan üç ay faiz kaybedersiniz. Ben daha fazla bilgi için Devlet Tahvili, ziyaret Hazine Direct.

No comments:

Post a Comment