Olmayan Sertifikali muhasebeciler Confusion Up ortamda egitim vs CPAS

Sanirim kimse ne fark CPAS ve non-sertifikali muhasebeciler arasinda yanlamasina beni her zaman için bir nikel olsaydi. Esasen, non-fatura muhasebeciler sadece onlarin shingle asabilirsin ve is için kapilarini açin. Yoktur egitsel gereksinimler vardir. onlar vergiler hazirlamak istiyorsaniz, en devletler arti sürekli egitim saat her yil çalismanin nitelikli saatlik Belirli sayida gerektirir.

aksine, CPAS genellikle kolej muhasebe alaninda ihtisas var; CPA sinavlar, pratikte, denetim teori kap
Hooo! Neden birinin bireysel siki test ve on-the-is araciligiyla muhasebe ve baska herhangi formal egitim olmadan muhasebe gelistirebilirler pratik sertifikalanmistir olmak için egitim gitmek have o? Ücretsizdir enterprise "kavramini" ile yoktur. eski atasözü hatirla, "magara Emptor"? It, "alici" sakinin Let demektir. Baska bir deyisle, alicinin sorumlulugu nitelikli profesyonel seçmektir.

Ancak, bazi yasal kisitlamalar ve non-fatura edilebilir muhasebeciler için yapilabilir hizmet yelpazesini tanimlamak vardir. sözgelisi, orada muhasebecilerin hazirlanabilir mali tablolar: üç ana tipleri (1), (2), (3) derlenmis gözden denetlenir.

Sadece EBM bir denetlenmis mali tablo hazirlayabilirsiniz. Bu süreç EBM yöntemli incelemek ve bir sirketin finansal kayitlarini test gerektirir. A rapor ardindan denetim muhasebeciler belirten tarafindan Ister bilgilerin mali tablolarda içerdigi bulundu oldukça sunulacak tüm malzeme bakimdan verilir.

Ilaveten, sadece bir CPA bir gözden mali beyani hazirlayabilirsiniz. Inceleme süreci az bir denetim dan ancak ilgilenmektedir bazi testleri bilgilerinizi dogrulamak için yapilir. CPA sorunlari bir rapor inceleme kapsaminda açiklayan, kendi sinirlamalari ve bulgular.

bookkeepers dahil Gerek CPAS ve non-sertifikali muhasebeciler,, mali tablolar derlenebilir hazirlayabilirsiniz. A rapor derlenmis tablolar hiçbir denetim veya inceleme yöntemleri kullanilmistir ve belirten ile verilir mali tablolarin bilgi yönetimi tarafindan saglanan kullanilarak derlenmistir.

Bu, sizin mali tablolarin denetlenmis veya gözden geçirmek istersen anlamina gelir, bir EBM çalisan gerçeklestirmek olmalidir. Açikçasi, bu hizmetleri daha maliyet bir derlenmis mali beyani daha. Durumunuzda bu tür hizmetler için ihtiyaç dikte olabilir. Örnegin, banka kredisi için bir gereklilik senin mali tablolarin si olabilir denetlenen. Veya, diger ortaklar veya hissedarlari adl kitaplarin denetlenecek veya inceledim siparis onlari güvenli onlarin yatirim hissetmek için içinde israr olabilir. Genellikle bu önemli bir servete sahip isletmeler bulunmaktadir. En küçük isletmeler mali tablo denetlenmis veya gözden olmalidir asla.

, CPAS non sertifikali muhasebeciler ve bookkeepers daha onlarin hizmetler daha ücret karakteristik çünkü Market kosullar non sertifikali muhasebecilerin kullanimina getirmistir. CPAS ayrica hassas standartlari mali tablo hazirlayan takip etmek onlarin maliyetleri yüksek sürüs baglidirlar. Onlar Devlet Kurulu Muhasebe (sertifikalari konular düzenleyici kurumu) periyodik çalismalarini degerlendirme çünkü, eger belli prosedürleri, uygulayicinin lisansi tehlikeye atmak olabilir uyulmazsa uymak zorundayiz. Ayni zamanda birçok küçük isletmeler sinirli fonlari bulunmaktadir, öylesine dogal yollari muhasebe ücretleri tasarruf çalisiyoruz. Birçok küçük isletme sahipleri yil sirasinda kendi kitaplar yapmak. Onlar sonra bir mali beyani olarak hizli ve inexpensively mümkün bir yilin sonunda profesyonel tarafindan onlarin vergi beyannamelerini için hazirlanan yapinmak almak.

A olmayan yeminli muhasebeci fazlasiyla bir vergi beyannamesi gerekli bilgileri saglar basit mali beyani hazirlayabilirsiniz. Bu olmayan sertifikali muhasebeciler onlara verilir herhangi bilgileri kullaniriz söylemek degildir. minimum At, mevduat ve nakit ödeme bilgi banka uzlasma tarafindan dogrulanmadi olmalidir. rakamlari mantiksiz görünüyor eger iyi bir muhasebeci belgeler bir tür istemci sorgular. Çogu durumda, bankalar derlenmis bir mali tablo, dis muhasebeci tarafindan hazirlanan, kabul edip bir CPA ya da degil.

Bu öylesine CPAS ve non-sertifikali muhasebeciler arasindaki bazi eyaletlerde "çim savaslarindan" denilen yaratmistir. Bu muharebeler eyaletlerin yüce mahkemelerine tüm yolu savastik edilmistir. Genellikle sorunu katilan "ticari özgür konusma" kullanilmasidir. bazi CPAS kendilerini "muhasebeciler" aramaya muktedir olmayan CPAS istemiyorum olmasidir. Bazi durumlarda, hatta kelimesini kullanmaya muktedir olmayan CPAS istemiyorum "muhasebe". Maryland yilinda CPAS savasi kaybetti. California'da, bir uzlasma mademki olmayan CPAS ki olmayan sertifikali kendileri bir "muhasebeci" olarak bakin herhangi literatür oldugunuzu ifsa yükümlüdürler ulasilmistir. o bir muhasebeci bir EBM olmadigini anlar çünkü Bookkeepers etkilenmez.

California'da, yaklasik 20.000 olmayan sertifikali, bagimsiz muhasebecilerin are. Onlar ücretsiz devletin kurullarinin kisitlamalar ve Amerikan Institute Müsavirler Muhasebeciler (AICPA) den çünkü kendilerini "bagimsiz" aramaya begenmek. bunlar 20.000 insanlarin çogu ayrica gelir vergileri hazirlamak.

Alt satirda, tüm meslekler bir kalite çalisma degisen derecelerde saglayan bireyler bulur. Tüm avukatlar gerekir bar muayene geçmiste. Bu da onlarin iyi avukat da garanti etmez. It hayir CPAS ile farklidir. Orada iyi olanlar ve kötü olanlar. Orada uzman CPAS ve deneyimsiz CPAS are. Açikçasi olmayan sertifikali muhasebeciler ve bookkeepers için aynidir. Bu sadece insan dogasinin bir konudur.

No comments:

Post a Comment