Offshore Bankacilik Hizmetleri - The Gizlilik Trap

"Vergi antlasmalari" ve diger uluslararasi anlasmalarin genellikle bir (bigger) millet baska (küçük) ulus, bankalar dünya çapinda hükümeti her saati, hiçbir nedenle onlarin kayitlari kontrol izin zorlanmaktadir üstünde basit gasp kullanarak kurulmus nedeniyle. bankalar tarihinde yürürlüge olan kurallar genellikle bir banka memuru "Herhangi bir müsteri için olagandisi faaliyet raporu DEGIL için ceza olun. Bu temelde yalnizca ne zaten bir taninmis geleneksel pattern parçasi hükümete rapor edilecek
Üzücü artik kendi banka snooping karsi kendinizi korumak zorunda oldugunu! Ama that's gerçeklik simdi. Isviçre bile.

Bu arada bu konuda gitmek size bir Offshore Güven, Özel Ilgi Vakfi veya bir International Business Corporation (IBC) gibi bir tüzel kisi, kullanin arada kendinizi ve banka. Eger bu tüzel kisi sizin varliklarin sahibi yapmak ve sonra varlik üzerinden bankacilik yapmak, böylece adinizi bankaya açiklanmaz.

Bunu neden istiyorsunuz? senin net servet sadece 100.000 dolar asiyorsa ABD'de, bir anlamsiz litigator tarafindan dava olma dört sans bir biri stand. yabanci bir ülkede bir offshore Güven gibi, varlik koruma güvenligini saglayacak, adiniz ve varliklarin Trust tarafindan tutulan arasinda bir baglanti birakarak bir tüzel kullanma. IBC ismi tamamlamak gizlilik ve gizlilik süre ticaret saglar an Benzer altinda aracilik hesabiniz holding. Hesabiniz yabanci sirket olarak sürece ofis açmayin veya evinizin ülkenizdeki IBC araciligiyla herhangi business kurallari tutulacaktir.

A ciddi ek avantaji ülkelerin sayida bir yabanci olarak bir tüzel onlarin yargi kurulan araciligiyla çalismak ve sadlayacak özgürlük yasayla herhangi finansal bilgi raporunu degil verilen temelinde bankacilik faaliyetlerinin yürütülmesinde, oldugunu böylece hiç geliri vergi ödeme.

Sorun su senin hükümet o vergi özgürlük yararlanmak istemeyebilirsiniz oldugunu. Ve eger ABD veya Ingiltere vatandasi, bu kesinlikle böyledir.

Sen, good sag, ne business senin hükümet kendi yetkisi disinda bulundugunuzda faaliyetlerinin kontrol sahiptir ile merak olabilir! Bir hükümet köle degildir - ya da sen?

sen onun ne olmak degil alir ögrendim degil varsa Eh, o zaman sen ARE ...

Üzücü haber, bir sürü insan bu artik sadece hükümetin gözlerden gizlemek için bir sey olarak düsünüyorum. Onlar yapabilir düsünüyorum onlari gerektiren gizlilik sunmak isteyen bir ülke bularak.

Ancak ABD baskani bir ziyaret olsun zaman Ayni ülke sonradan ve onun bankalar birkaç hafta sonradan onlarin yabanci istemcileri onlarin hesaplarini dondurulup belirten bir mektup disari göndermek zorlaniyorlar yardimci doesnt, onlar kabul edilebilir ID saglayana kadar kendileri için proof.

Orada iyi yollari vardir ...

No comments:

Post a Comment