City of London Yatirim Bankalari Of Mistik Isçi Için Desperate

the Square Mile para mistikler ve samanlarin en ise dair hiçbir isaret gösterir yavaslatan. Yatirim bankalari giderek umutsuz orada sikintisi çünkü vasil tüm iyi mistik isçiler veya herhangi mistik isçiler bulmak oluyorlar.

Arthur Simmons Chaos College Maliye, 'insan kaynaklari departmanlari sürekli telefonda bana Yatirim bankasi açiklar. Onlar ne zaman mezunlarinin ilk ürün isyerinde girmek için hazir olacak bilmek istiyorum. Ah degil, birkaç ay için henüz. Ayrica, I wannabe samanlarin beni
Bunun oIacagini biliyordum. I biliyordu bankalarin bu mistik isçiler, kül sahne patlayabilir cekti sahip tahmini için ödenmemis yetenek tanik kisa sürede - ve sahiptir. Halen bu isçilerin çogunlugu Canary Wharf, ama dayanmaktadir adl alandaki bankalar Square Mile kendi çalisanlarina kaybetme dehsete are. junior mistikler için Maaslar dan artmistir £ 30.000 hakkinda £ 70.000. Senior mistikler kendi bilet yazabilirim.

Nerede bu her sey bitecek? Orada gerçek bir tehlike sarlatanlar durumun yararlanmak ve Sehir is bulmak ecek yapinmak olduguna inaniyoruz. That mutlak felaket olurdu. Birkaç rotten elmalar tamamini mistik tahmin endüstrisinin itibar yok edebilir. I adil yatirim bankalari yerde dogru inceleme prosedürlere sahip umuyoruz.

No comments:

Post a Comment