Para Yönetimi Mali Kriz kaçinin

herhangi kisi tarafindan bu dünyada karsilastigi olan mali krizin 95 Hakkinda% yoksul karsiligi yönetimine atfedilebilir. Önemini birinin çok basit bir yanlis hüküm bizim geçmiste yapmis aslinda finansal kriz sonucunda bizim su anda karsi karsiya olacagini yatiyor. Nedeni sey senin kredi, kredi karti borç hatta telefonunuzun tasarisinin ödememe baslayarak olabilir. Sen nedeniyle tarihte faturaniza ödemek ardindan sonraki ayda sen yeterli para adl ödeme yapmak bulunmamistir olabilir unuttun olmal
Bu çok aslinda nasil önemli kisisel para yönetimi bir birey olabilir gösteriyor. Nedeni size her ay sabit mali plani yoktu çünkü olabilir ödemenizi unuttum. Bu verimsiz para yönetimi denir. Bu nedenidir niçin Amerika yüz foreclosure insanlar çogu.

bir para yönetim planinin önemi So çok besbellidir. Eger iyi koydu para yönetim plani varsa orada ödemelerinizi unutma ya da akilsizca finansman giderleri yapmak söz konusu degildir. Ayrica size hatalari tekrar finans konusunda yapmazlar emin olun yardimci olacaktir. Bu yüzden bir kisisel finans planinin önemi açiktir ve hatalar tekrar düzgün planlama yoklugu nedeniyle atlamaz umuyoruz.

No comments:

Post a Comment