Fine Print Kredi Karti Anlamak

kredi karti ince baski Rootkitler yogun ve zor okumak iken, yasal olarak baglayici oldugunu ve önemli oldugunu düsünüyorsaniz okumak ve son derece agir sartlari olan bir kredi karti kabul etmeden önce bu ince baski oldugunu anliyoruz.

Bir Schumer kutu olarak bilinen okumali, kredi karti sunan ilk bölümü. Bu kolayca okumak ve fiyatlar hakkinda bilgi anlasilan, harçlar ve cezalar ile bir tablo bulunmaktadir. Bu kutuyu, denge transfer ve nakit avanslari gibi diger amaçlar için, Nisan alimlari, f
Orada ince baski için izlemeniz gerektigidir birkaç diger seylerdir. En külfetli o sen ödenmemis baska hesabindaki olarak herhangi alacakli kaydedilenler iseniz, bu alacakli gibi evrensel varsayilan "olarak bilinen ne gösterdiginiz Nisan yükseltebilirsiniz."

Ayrica hesabindaki olup "anlasmazliklari dikkat etmelisiniz baglayici tahkime tabidir" hangi sizin seçer ve hakem öder karti düzenleyiciniz karsi hiçbir yasal rücu si anlamina gelecektir.

Diger külfetli cümlecikleri alimlari ile, harçlar denge transfer topaklanmasini ve üzerlerinde sanki alimlari edildi faiz sarj ve alim ve nakit avanslari arasinda yarma Nisan ve düsük faizle islemlerin yalnizca ödemelerinizi uygulayarak, böylece daha üzerinden sen sarj katmak zaman.

Bu sinirin asilmasi gidersem de otomatik olarak tüm dengesi "sabit ücret", üzerinde Nisan yükselen kredi kartlari kaçinmasi lazim.

Double-faturalandirma çevrimleri, veya iki faturalandirma çevrimleri, baska ortak yolu karti düzenleyicileriniz kaziklamak kart sahipleri are; bu uygulama ki faiz iki önceden ay içinde dengesine, senin ortalama günlük denge yerine önceki bir ay üzerinden hesaplanmistir demektir.

Ve ücretleri, kredi kartinizdaki ince baski Anlama degil sadece keder bir sürü Kaydedebileceginiz para önemli miktarda yani.

Kart ihraç edenler çok iyi, kendi çikarina onlarin karti anlasmalarin iyi baski kullanin. Yanlarinda farkinda olsaydi insanlarin çogunun kabul olamazdik kosullar heceleyemem; ihraççilarin insanlar bu anlasmalarin okumayan güvenirim. Gerçegini onlarla kabul ve kartin kullanarak katiliyorum eger Ancak dir, anlasmalarla, isteyip onlari veya okunamiyor baglidirlar.

dersin en önemli sey anlamak, o karti düzenleyicileriniz isinde kar yapmak üzeresiniz oldugunu ve kart sahibinin sorumlulugundadir iyice tüm sunar arastirmaktir.

Copyright (c) 2009 Bruce J Kavich

No comments:

Post a Comment