Kolay yolu bir Yetiskin Is için Merchant Account Satin Aliyor

Iki SureFire yolu Internet off para yapmak üzeresiniz. Birincisi, (bir sey bulmak ürün, hizmet, vb) bu hedef kitlenizin ilgisini uyandirmak olabilir. Bu bir nis ürün - siz ve diger yetiskin tüccar bir avuç uzmanlasmis bir - çok daha iyi ise. Sadece sen basarili az rekabet ve a bigger olasilik anlamina cekti. yetiskin endüstri karsi sey daha Bu makaleyi firsatlar gibi,'s özellikle a bakmak atalim. genel yetiskin eglence Çok genis ve bakimi yorucu olabilir odaklanarak. daha spesifik alanlari (ie y
ve ikisinin daha önemli, Ikinci sen ödemeleri online kabul saglayacak bir tüccar hesabi servis saglayiciniza olsun. sen katiksiz a hobi olarak an yetiskin eglence business çalistiriyorsaniz sürece, sizin patronlara uzakta para toplamaya isteyeyim. Tüm senin sert is harika atik web sitenize bir e-ticaret site olarak donanimli degilse olacakti. yinelenen abonelikler veya kerelik alimlari olsun için major kredi kartlarini kabul edebiliyoruz Being basarili online yetiskin is çalistiran anahtaridir.

Ilk sorun için, kolay bir çözüm. zaten ilk yerde sag malzemeler yoktu eger there, bu isinde olamazdik? Öylesine sen ya yaraticiliginizi üstünde gezebileyim (bloglar için, hikayeler ve fotografçilik),), Kullanilabilir içerik online (klipleri ve fotograflari buy beslemeleri yeteneklerini (live webcam kiralama) veya (oyuncaklar ve diger yetiskin gereçlerinin için kaynak iyi varsa). Bu büyük bir sorun o zaman olmamalidir.

Ikincisi gibi önce bahsettigimiz, daha önemli ve hatta daha edinmelerine zordur. Herhangi bir mali kurumu, ister banka ya da diger alternatif kanallari, son derece dikkatli ve göz ile müsterilerine üzerinden gitmeyi tercih edecegiz. para Lending veya kisi için isleme büyük sorumluluktur; gibi siki standartlar araciligiyla bir tüccar hesap gidemedigime gerekebilir böyle.

Eger olsa anlamak zorunda Çok önemli bir sey, yetiskin isletmeler yüksek riskli isletmeler olarak kabul edilir. Bu tüccar hesabi saglayicilari zor düzenli online tüccar üzerinde olabilir ederken onlari sizinle bir demir yumruk ile basa çikmak için beklemek anlamina gelmektedir. Bu bile düpedüz reddine daha kirtasiyecilik sunmaya, uzun onay zaman dahil birçok seyler, anlamina gelebilir. sorunlari adl yetiskin tüccarlarin yüksek ücretler olurdu karsilasabileceginiz dahildir. Aklinizda tüm bu zaman bir hesap ariyorsaniz ayi Eger süreci vasitasiyla çok hafiflemek muktedir almak gerekir.

daha önemli sorulari Simdi kapali. olasi tüccar hesap servis saglayicilarin listenizi eksiksiz gitmek As, ayrica bir ikinci liste hazirlamaktir baslamalidir. Bu ne her ödeme islemci sizden sorar ayrintili belirtmelidir. Eger bazi sartlarin ortak tüm kredi isleme servis saglayicilar arasinda, daha sonra bütün anlamina onlari zerre bulmak durumunda. Sonra proaktif onlar gerektiren tüm seylerle bir paket hazirlarlar. Bu her belge Bir uygulamayi formu göndermek disari her seferinde derlenmesinden isinizin azaltmak cekti. Burada bilgi türünün örnekleri sizin için rica ediyoruz tüccar hesabi saglayici öngörmelisiniz sunlardir:

1.sirket (yaklasik ilgili ayrintilari ie, sen business, sirket temsilcisi ve çok daha iletisim bilgilerini kurallari nerede kurumun ismi, tam adresi)

2.URL, yil online, güncel trafigimi vb dahil Website bilgi ()

3.ürünleri ve hizmetleri hakkinda satilan türlerinin genel açiklamasina web sitenize

4.Bilgi mevcut ödeme islemci (cari ticari hesap saglayicinin adini hakkinda ne kadar onlarla, sen vardi iliskinin türü, hizmet onlar, vb) saglamak basardik

5.Satis hacim

6.satim islemleriyle (aylik) sayilarinin ortalamasi

7.Chargeback hacim orani

8.hacimce Iade orani

kirtasiyecilik açisindan, farkli ticari hesap saglayicilari farkli seyler gerektirir. Her durumda, size hazirlanmalidir:

Tamamlanmis basvuru formu (tüccar hesap saglayici tarafindan yayinlanan)

Geçerli islemci dan Tablolarin (varsa)

Ortakligin Makaleler (veya Incorporation Sertifikasi)

sirketin kamu muhasebeci dan Yillik / Quarterly finansal rapor

diger mali kurumlardan çogu durumda referans Mektuplari (,)

Bilgi yönetim sirket yönetim kurulu hakkinda

kurulu üyeleri için Proper kimlik

PCI (AIS / SDP) uygunluk sertifikasyon

varliklarinin korumak için tüccar hesap saglayiciniz da sen sirketin uygulamalari hakkinda sorular isteyebilir. Bu sizin müsteri destek yetenek ilgili sorulariniz ücretler ve tahmini teslimat zamani, iade politikasi, iptal politikasi sevkiyat, varolan dolandiricilik ovma yöntemler ve diger bu konularda içerebilir. Bear onlarla onlar isinizi degerlendirmek için çalisirken. akilda degil tüm ticari hesap servis saglayicilari yetiskin is hitap edin, onlar gerçekten tüm bu onu bulmaliyim öyle. Orada bazi isletmeler var ki zaten yetiskin sanayi anlamak vardir. Ayrica veya diger servis saglayicilarin disari orada bir sayi deneyebilirsiniz. listesini ile gelmeleri güvenilir arama motoru kullanin. yetiskin tüccar hesap "gibi anahtar kelimeleri deneyin veya" yetiskin ödeme islemci "a epeyce uzun listesini olusturmak için.

Bilmek tüm bu ama Onay garanti etmeyecegini bilgilerini yetiskin isletmeniz için bir tüccar hesap arayan güçlügüyle için hazirlanabilirsin. Gereksinimleri ödeme islemciler arasinda ama farklilik orada ortak bir sey: onlar size yardimci istiyorum. Bu her seyi bilen anlamina gelebilir ilgili sizin ve yetiskin is ve onlari da uzun ve karsilikli yarar saglayan kalici bir iliski yerine yardimci olabilir eger.

No comments:

Post a Comment