Senior Vatandaslar için Life Yerlesmeleri ve Finansal Planlama

Orada bazi yüksek net deger Yaslilar için blok yeni bir evlat. Bu hayat yerlesim denir. It hayat sigortasi politikalarinda ikincil pazardir. yildir sigorta sirketleri ne Monopson denir isletilen var. Burasi belirli bir alici öylesine piyasa o ayrica fiyatlari denetleyebilir kontrolleri. Bu tekel o piyasa denetimleri satici bir tersidir. Bir kisinin kendi poliçesini bozdururken ilgilenen olsaydi hayat yerlesim gelisiyle önce sigorta sirketlerinin söz konusu oldugunda, sadece bir alici vardi. It b
Bu hayat sigortasi yerlesim durum oldu. durumlarda bir politika sahibinin yasam durumuna öyle a derecesi yaptigi politika çagdisi was degistirildi yilinda, nakit degeri ona politika satilan sigorta saglayici tarafindan sunulan sürebilir ve ne terimler saglayici dikte güncellenmistir. Bu onun tek seçenek oldu. Var aliskanliklar bir politika sahibinin yasam durumuna degisim ebil bir yeri vardir. Krediler, bazi yüksek net deger katkida varliklarin kapali satilmaktadir geri ödemesi vardir. Simdi oldukça olasilikla, o üzerinden sigortalidir. adl politikasinin nakit degeri diger yatirim firsatlara daha satirinda onun mali plani ile katkida bulunabilir. Artik basically en yüksek istekliye politika satmak, ve nakit yerlesim çekmek yasam yerlesim denilen ve daha uygun politikasinda it reinvest. Daha sonra kalan kullanmak serbesttir ancak istedigi.

yasam yerlesmelerinin kavrami Kanada'da birkaç yil sirt basladi ve hizla ABD'ye yayildi ve ardindan dünya çoguna gör. Simdi, büyük sigorta firma ve tamamen birkaç Finansal Yatirim ajanslari basladik programlari yasam yerlesim karsi yönelik en. It mali güvenlik için onun arayisi deki Yaslilar baska seçenegi saglar büyüyen kaynak ve yaslilar o daha popüler ve maruf önümüzdeki yillarda olacak bir büyüme alandir artan sayidaki ile.

No comments:

Post a Comment