The Pell Grant - Federal Mali Yardim

Finansman için yüksekögretim sik ezici, özellikle düsük gelirli bir aileden gelmek oldugunu. Hatta mali ayakta nedeniyle kolej düsünüyor olmayabilir. Henüz, orada bir çözüm's: Pell Grant.

Ne Pell Grant nedir?

A Pell Grant size geri ödemek zorunda asla bir mali-needs tabanli Federal hükümet hibe oldugunu. Federal hükümetin 1960'li yillarda onu ödüllendirilmesi basladi ve o Claiborne Pell, bir ABD Senatörü adini verdiler. bu hibe yaratilmasi arkasindaki nedeni fakir yardimci oldu firsat kole
Bunlar hibeler biri 5.400 Katilimci kurumlarin vasil kullanilmalidir. Okulunuz sizin okul harç ve ücretleri veya dogrudan genellikle çekle ödeme ödemek için hibe karsiligi kullanir. bir yariyil Money ödemisti oldugunu en az bir kez.

Miktar alabilir:

para miktari size Pell Grant dan alacaksiniz birkaç sey baglidir: ailenizin geliri katilim maliyetini ve isteyip konum tam zamanli veya yari zamanli kaydoldu.

, 2006-2007 maksimum Pell hibe kullanilabilir 4.050 $ oldu. 2007-2008 için simdi $ 4.310 oldugunu. Gördügünüz gibi, maksimum konu her yil program fonlama bagli degistirmektir.

Bu para Amerika genelinde üniversiteye çocuklarini gönderen yoksul ailelere yardimci olmaktadir. bir kolej egitimi alirsiniz Bunlar kids bizim ekonomisine deger ekliyoruz.

Nasil bir alabilirim?

Eger Federal Ögrenci Yardimi (FAFSA) için Bedava Uygulama tamamlamak zorundasiniz Federal hibe basvurusu için. Bu online veya okulunuzun Mali Aid ofisi araciligiyla yapmak seçebilirsiniz.

Ilk sey çevrimiçi bir FAFSA doldururken yapmak önce gerekecektir elde bir PIN (Kisisel Kimlik Numarasi.) You http://www.pin.ed.gov vasil bir PIN alabilirsiniz.

size FAFSA doldurun olarak, birkaç belgeleri Yakindaki si isteyeceksiniz. Bunlardan bazilari belgelerin Sosyal Güvenlik karti, sürücü belgesi, son yillarda W-2 formu, son yillarda Federal Gelir Vergisi Beyannamesi, bir önceki yila ailenizin Federal Gelir Vergisi iade ve birkaç baska seyler de vardir.

Bir FAFSA tamamladiktan bitirdiginizde Ögrenci Yardim Raporu (SAR) bir Federal Pell Grant için uygun olup olmadigini hangi anlatir gönderilecektir.

Bu akademik yilki FAFSA sürenin zaten geçti. You anymore bir 2007-2008 uygulama alamiyorum. Yine bir yüksekögretim almanin umut vazgeçmezler! sen uygulamasinda 30 Haziran 2008 tarafindan göndermek olarak Sen bir Pell Grant gelecek yil sürece basvurabilirler. tekrar sürenin kaçirmayiniz!

NOT: Bu makalede kullanimi baglantilari saglam olmasi gerekir.

No comments:

Post a Comment