Bankacilik Practices

Bugün bildigimiz gibi ilk tüm bu yüzyillar önce gün isigina gördügümde Bankacilik çok farklidir.

M.Ö. bankacilik dünyada ilk görünmeye baslayan üçüncü bin civarindaydi. Ama geri sonra insanlar tapinaklari gitmek onlarin dünyevi mallari saklamak için kullanilan. It karsiligi Insanlarin geri sonra ama çökelmis degildi tahil farkli türlerde. insanlar daha sonra onlarin sigir, tarim alet ve degerli metaller gibi islemler yatirmaya basladi.

Tapinaklarin zaman insanlar için en güvenli alan deger

  • Kanitlar antik Yunanlilar ve Romalilar sofistike bankacilik sistemleri degil adil tapinaklar ayni zamanda sivil toplumlari ve özel enstitüleri tarafindan uygulanmaktadir kullandigini göstermektedir. Bu sistemler krediler, mevduat, döviz borsalari ve para dogrulama dahil.

    Orada finans kurumlari ve bankacilik uygulamalari sirt çok daha fazla düzenleme daha sonra ve günün karsiligi kredi olarak kendi islemlerini kayitlari devam ediyordu. Kilisenin düsmanlik ve Roma Imparatorlugu'nun çöküsünden üzerimize bankacilar ihtiyaci geldiginde daha az kisi açisindan önemliydi.

    Kilisenin faiz sarj yasak daha sonra. Bu Yahudiler ve templar olan Knights bankacilik practicing gibi dinlerin yükselisini yol açti.

    It Italyanlarin bir ailenin Lombard's o ilk bize giris defter tutma double tanitildi çagirildi. Italyanlar bankaciliktaki Yahudilere degistirmeyi görünüyordu. Another Italian aile Medici ailesinin sonradan Alman aile Fugger denilen dayanamadi çagirdi. The Fugger hanedani sonradan büyük prensesler ve papalik olan bankacilar haline gittik.

    16. yüzyil baslangici bize ve çeklerin ayrica gelistirilmesi tacirler herhangi fiziksel karsiligi müdevver olmadan diger yerlerden paralarini erismeye izin verildi Sistemin getirdi. Bu sistem daha çok toplumda kabul baslamistir 17. yüzyil boyunca. Bu sistem yavas yavas artik bugün kullandigimiz sistem haline geldi.
  • No comments:

    Post a Comment