Biz Recession için Blame midir?

Orada bu ülkede durgunluk nedeniyle gergin bir duygusudur. Birçok kisi ve isleri kaybettim de evlerine ve her seyi kaybetmis olabilir. Zamanlar biraz zor birçok ailelere ve edilmistir ülkenin genelinde stres bir sürü neden olmustur. Bu stres bir gerginlik çok çevrilmis bulunuyor. Tüm bu ülkedeki maliyesinin içindeki derdinizin bankacilik ve gayrimenkul sektörüne açmakta. Ancak ille adil degil. onlar kesinlikle, boyunca gayrimenkul endüstrisi ile onlar suçu yapilmasi gereken sadece onlar degildir< bazi Suçun omuz meli iken.

Orada ki seyler onlar gerçekten göze couldn't satin alindi biliyordu Bu ülkede birçok insan oldugunu. Onlar sürekli siparis onlar adil parayi veya bütçe satin yoktu seyleri almak sistem manipüle biliyorlardi. Aslinda kredi kartini endüstrisine yani bize getiriyor. Kredi karti sirketleri kontrolden yani kredi onlarin uzantisi ve iliskili ilgi ve ücretler ile ki kredi onlarin uzantisi kurbanlarina sarj aldik.

Sonunda, her bir bireysel sorumluluk vardir ama topluca kredi birlikleri ve kendi ötesinde parayi ödünç verdi ve varlik gerekli bankalar disinda bazi bu zorlu durgunluk agirligini tasimaya yapmak Bailed. Ayrica siparis geri ekonomideki asagi çevirmek dan bu ülkede kursun için riskleri alacak olanlaridir.

No comments:

Post a Comment