Ücretsiz Faturasiz Debit Kart yeterince Pazar ihtiyaçlarini nasil

küresel durgunluk With Amerikalilara milyonlarca ciddi ekonomik problemle karsilasan - birçok, onlarin ipotek ödemelerinde öndeger islerini kaybetti ve kocaman borçlari edinsel. Allahtan, free ön ödemeli bankamatik kartlari gelisiyle mali özgürlügü sunmaya standlari.

Ön ödemeli debit kartlari yeterince piyasa özellikle umut, özellikle getirmek olanlara kötü kredi derecelendirme onlara kredi karti veya geleneksel finansman hizmetleri bankalar tarafindan sunulan diger formlari için uygunsuz hal
karti adresleri bir kredi karti gerektirir having sorunlarin birçok Bu tip. Kart-tasiyici hesaba bir yatirma fonlari oldugundan Örnegin, ödeme karti servis saglayicisi aylik faturalarini disari göndermez. banka teknik diger mudilerin gelen fonlar borçlanma degildir beri Gerek yoktur yani faiz oranlari sarj vardir.

kartin-tasiyicisi kalan bakiyenin ebilmek örtmek ne ötesinde alimlari yapabilmek olmayacaktir olarak Ayrica bankamatik kartlari owning, harcamalari açisindan risk tasimadigi. Bu kisinin harcama uygulamalari - Bu mali kez çalisiyorum arasinda gerçekten önemli bir özellik üzerinde disiplin asilamak olacaktir.

Özetle, ücretsiz ön ödemeli bankamatik kartlari birkaç sirketlerinin sundugu böyle mal ve hizmet çevrimiçi veya bir taksitli bazinda pahali ögeler satinalma ödemek edememek olarak adl kredi kartlarini teklifimizi ayni kolaylik sunar - sans faturalari ve faiz. Bazi saglayicilar, izin kartlari ile yurt içi veya uluslararasi para transferleri, bugünün küresellesen ekonomisinde önemli bir hizmete talep.

No comments:

Post a Comment