Bankalar! Ve Neden Onlar Bug Me!

Bankalar aslen güvenli bir yerde yol zararlariydi bizim tasarruflari tutmak olarak yaratildi.

Bankalar, paramizi kullanarak diger halklar borçlanmalar finansmani amaciyla paralarini yapti. paramizi kullanimina having karsiliginda, bankalar bize küçük faiz ödedi. Bu sistem mükemmel birkaç yüz yil çalisti.

Bazi otuz küsur yil önce banka yönetmelikler, ve uzun degil relaxed olduklarini sonra tüm süreç tamamen tersine olmustu. Bugünün bankalar paramizi kullanilacagini bize ödeme yapmayiniz, bi
Of It tanitimiyla baslamis banka hizmetleri ödenmis denirdi ne. Karsiliginda biz ilgi iyi terimleri sunuldu. Bu adil ticaret gibi, zaman gibi görünüyordu. banka hizmetleri hakkinda sey kimse oldugunu gerçekten ne vardi veya niçin onlar bizim için iyi edildi açiklandigi, onlar basitçe onlari hizmetleri çagirdi.

Bugün 'gibi hizmetler', degeri ücretleri ve ücrete ekledi çagri. Onlar hakkinda zaman hayir degeri baslamamisti bir eylem deger katmak gelmek. Sonra bunun için bir sarj olusturun. It bir fare veya olarak birkaç merdivenlerine ve kopya makineden olarak komplike tiklama kadar basit sey olabilir. Yani, muhasebeciler kontrolü altinda birçok sey gibi ücretler ve ücrete büyük bir hizla büyüdü. faiz orani biz, zorlukla suçlamalarin örtülü ödendi önce uzun degildi.

Açikçasi, bankalar bize Korsanlik 21. yüzyilin sürümünü onlarin kurallari aramak istemiyorum. Eh, bazilari Aklinda görünmüyorsun. Ama aslinda onlar bizim sempati istiyorsaniz düzenli folk,: Tüm gerçekten istiyorsaniz, zengin, güçlü ve ücretsiz bir hükümet ve müsteri inceleme dan olmak vardir. Kim arka ofisleri saklandigina onlari için suçlayabilir? Çiplak açgözlülük çok çirkin oldugunu.

tüm suçlamalari hakli çikarmak için, bankalar bir sey somut yetismek zorunda kaldi. Öylesine onlar olan Kredi Karti olusturdu. dehasinin gezegendeki gerçekten ciddi borç sigmak her kisi etkinlestirilmis A inme,. Bu ürün böylece bankalarin o ve özelsin, bir süper yüksek faiz orani - hak öylesine öyleydi hissettim popüler oldu!

Personel elbette, daima bankalara büyük yük idi. Yine büyük beyniniz çalismaya gitti ve evrensel ATM makinesi ile geldi. Ücretsiz müsterilerine dediler. Ve bu, bir süre için, çogumuz kadar bu yeni teknoloji kabul ögrenmisti. Uzun banka anlatanlar sayisi ve bankalarin içindeki siralari funda önce degildi artik var. Banka memuru islemleri yakinda ücrete tabi oldu. Öylesine, iyi egitimli mühürler begenmek, biz nihayet kendimizi bir islem karti got biz a özgür ATM disarida at, zamaninda kuyruk ebil öyleyse, bunun için ücret almak baslatin.

bankalar bize öfke Did? Kesinlikle, ama çogunlukla bunu bitti got. Biz yeni bulundu kolayliklar, rahatsiz edilmek veya gecikmeli istemiyordu. Degil sonra zaman biz onlari sadece alismis vardi. Ama nasil biz bankalar hakkinda simdi hissediyorsunuz?

Onlar resesyona sürüklenirken bizi itti var. Onlar süre onlar vergi mükellefi dolar büyük besleme üzerinde choke yoksul aglama. Onlar jobs binlerce uluslari yüzlerce mal olacak. Onlar vahsice evlerinden mülkiyet kurtarilir, onlar iyi biliyorlardi para karsi ilk yerde disari kiralanmistir edilmistir vermemeliyim insanlar tahliye var.

Hükümetler onlar hayir seçme diyebilenindir. öyle görünüyor çünkü bir damla besleme bu parazit tutmak zorundasiniz, bunu bankalara biz onlar olmadan yasayamam bagimlisi haline gelmistir. Onlar biz birkaç Bankalari kaybettim eger toplumumuzda gecede çöker söylüyorlar.

Bu mantikli mi? Bana degil. Bankalar bir durgunluk sirasinda onlarin kurallarini sikilastiracak ücretleri ve müsterilere hesaplara ücretlerin uygulanacaginiaçiklamasigerekebilir ve oldugunca çabuk sahipleri varsayÛlan olarak özellikleri yeniden sahip olmak disinda hiçbirsey yapmayabiliriz. hiçbiri ekonomisine yardimci gidiyor. Öyle mi?

Belki de, yerine bankalarin disari balyalama ve hükümet müsterilerine kurtarmak olabilir. Onlar, hurda_degeri ebil veya tümünü nakit ve varliklarin degistirme müsterilere ait ve bankalar tarafindan kaybetti. Geri aslinda dolasimda onu tutacak insanlarin ceplerinde para ayiracagini söyledi. Something olanlar toksik bankacilari hayir arzusu ekonomiye dek yapmak zorunda geri ayaklari üzerindedir.

Insanlar mükemmel bir solvent bankaya kendilerini müdevver ehliyetlidirler. Onlar adil sürecinde onlarin sert Kazanilan para kaybetmenize istemiyorum. Insanlar, fakat biraz tahammül edecek ne olursa olsun niyetleri, nadiren savurgan yetersizlik ve asilsiz açiklamalar tahammül edecektir.

kendiniz Bu soruya: What dersler o toksik bankalarin kurullarinda oturmak yönetmenlerin, onlarin deneyimlerinden ögreneceksiniz sor? Hükümet düzenleme için yenilenmis saygi - veya - bir sosyal bilinçli? Ben öyle düsünmüyorum. Let bu hem neden ve cari ekonomik krizler etkisi edilmis insanlardir unutmayalim. Oysa, her iki brazenly onlarin "is" için kendilerini ödemeye devam.

Bu büyük bankalarin altinda gitti ilk kez olamazdik. Britain resesyona sürüklenirken gitmedim birinin Büyük ve iyi bankalar milyarlarca kaybetti ve deviren know onlarin of. Benzer hatalari diger ülkelerde bir mali çalkanti neden olmaksizin olmus. Ve bizi unutmayalim tüm kurtarma karsiligi ragmen bankalar yaslamak izin artik dünya çapinda durgunluk oldugunda. bize bir sey söylemek degil midir?

Lets gerçek olsun. Orada parayla insanlar kaydetmek bulundugunuzdan solvent bankalar yakala hazir edilecektir. Biz sadece onlar son çok fazlasini ihtiyatlilik gösterecektir umut edebilirsiniz. Biraz insanliga ya incitmez.

No comments:

Post a Comment