Florida Foreclosures Ardindaki Desperate Truth - Ve Neler Yapabilecegine

renkli bir flamingo süs daha Florida homeowner's çimenlikte Bugünlerde daha Sale a "için bkz muhtemeldir" isareti. Florida Foreclosures sorunlu Sunshine Devlette neredeyse günlük olusumu, bazi 385.309 evler geçen yil bir foreclosure dosyalama karsilasan olmuslardir. Eger bir sorun ipotek ödemelerini yaparken, kanun Foreclosures ilgili ne oldugu ve ne durumda rehine dava yüzlesmek zorunda yapabilecegi kadar Siyirma baslamalidir yasiyorsaniz birçok Florida sakinlerinin edin.

Florida Foreclosure
borçlunun eylemi belirli bir süre içinde yanit verememesi halinde, ilçe katip varsayilan ve onu bulabilirsiniz borç veren kesin hükme islemek için mahkemeye basvurabilirsiniz. Mahkeme borçlunun karsi bulursa, kararin rehine satis tarihini ve o borç veren borçludur toplam miktarin içerecektir. Borçlu, ancak yine de hatta kadar satis tarihinden toplam miktarin borçlu ödeyerek rehine islemleri bitirebilirsiniz.

bu degisebilir ancak satisi genelde bazi 20-35 gün iktidardaki sonra ayarlanir. Ilçe clerk konular satis Tarihi, saati ve konum içeren bir duyuru. Bu bildirim, yerel gazetelerde iki hafta haftada bir kez, ikinci fark satisi önce en az bes gün gelme disari ile yayinlanir. satisi olan mekan ülkenin adliye binasinda, Katip tahkimin nezaret ile. Kazanan alici derhal ve günün sonunda denge% 5 depozito saglamalidir. O bu gereksinimleri, yeni bir satis yerine getiremedigi takdirde en az 20 gün sonra yapilacak. tam ödeme sonra alici satis sertifikasi verilir; bu noktada, borçlu artik his mülkiyet kurtarmak durumlarda çogunda. Satisi finalized sonra 10 gün eger kimse anlasmazliklar it.

Bir kere Florida Foreclosures prosedür yakalanmis olan, hala yollarina ev kaydetmek için vardir. One seçenek borç veren iade veya geçmiste kaldigini tutari ödemek etmektir geç harçlari ve avukat maliyetleri dahil nedeniyle. Baska hangi faiz ve diger masraflar dahil Geçmiste nedeniyle miktari, müdürün dengelemek ve toplam yeniden amorti eklenir kredi modifikasyonu vardir. A üçüncü seçenek Içinde yeni kredi senin ipotek ödemek için olsun kredi refinancing vardir.

En iyi yolu, hangi seçenek en iyi profesyonel bir danisman konusmak oldugu için karar vermek için. Devlet serbest rehine kaçinma danismanlik saglar; Eger ABD Konut ve Gelistirme web sitesinde, yerel kurumlarin listesini bulabilirsiniz. Ayrica, (888) 995-HOPE telefonla danismanlik saglamak için ücretsiz bir çizgi sunuyor. Seçeneklerinizi vasil iyi, sert bakmak Taking umarim evinizde kaybetmemek ve burgeoning Florida Foreclosures istatistiklerinin parçasi haline yardimci olacaktir.

No comments:

Post a Comment