Hindistan'da Yeni Is Baglantilar Warehouse Makbuzlar için Growing Enthusiasm belirtiniz

Bu hafta bu Bombay Stock Exchange (BSE) Mumbai Mumbai Emtia Borsasi (MCX) ve Hindistan Ulusal hizli büyümesi karsi devlete ait Ulusal Çoklu Emtia Borsasi (NMCE) bir% 26 hissesini alacak açiklandi Emtia ve Türev Borsasi (NCDEX). Bu gelisme, ilginç olarak çiftçi ve Hindistan'da tedarik zinciri finansmani dönüsümü Hint depo makbuzlari hareket son kararname öncesinde oldugu.

Temel olarak, bu anlasma yaparak, NMCE BSE elektronik ticaret sistemi içine musluga ve tarimsal sözlesmeleri ve hatta temel< olarak Hint depo makbuzlari hareket yürürlüge bu yil geldiginde pazarlik depo makbuzlari ticaret için kullanmak mümkün olacaktir.

Baska devlet organi, Merkez Depolama Corporation Hindistan (CWC), NMCE, mükemmel firsat NMCE sunan depo altyapi eklemiz gerekebilir yeni hisseli grup demektir 26% hissesini sahiptir. basitçe Put, NMCE, BSE teknoloji ve CWC fiziksel depolama altyapisi alisverisini islevi saglayarak görünmektedir.

's Gelecekte birkaç ay ve beraberlik tamamlanir ve Hint depo makbuzlari hareket geçmistir hayal edelim. Fikri olabilirdi sizin sonra ya NMCE üzerinde ticareti olabilir veya güvenlik olarak bankanizla finans yükseltmek kullanilan elektronik bir depo makbuz yollayacaktir bir CWC depo, içine mal teslim ecek muktedir adl.

Bütün teminat kredi ve yapilandirilmis ticaret finansmani (bu iyi haber Hindistan'da bilanço disi borç verme). a depo makbuz kredinin için teminat olarak kullanilabilir aktarabileceginden, bir tüccar's bilanço üzerinde baski kolaylastirir. Bu kadar fazla kaynak tüccar baska sekillerde kullanmak için serbest birakir, yani sisteme likidite ekler.

It geçende Hint ulusal basinda adl CWC kaldiraç firsatlara Hindistan genelinde onun ulasmak sagdan istiyor bildirilmistir. nasil emtia risk yönetimi ve depo makbuzlari kullanmaya anlayacaksiniz böylece daha tarim toplumu egitmek istiyor.

, Yeni gruplandirma kapsamli, hangi alike ve tüccarlar ve üreticilerin ihtiyaçlarini hizmet hangi yurtiçi ve uluslararasi ticaret firmalar için yeni finansman firsatlar sunacaktir bir sistem saglamak ecek muktedir BSE-NMCE-CWC kravat-up Once tamamlandiktan .

No comments:

Post a Comment