Nasil Much Bir Mali Plani Harcama Should?

birçok isletme Like Bugünlerde, biz website etkinligini izlemek ve bazi en yaygin sorgularin bir mali plani maliyetini içerir. orada maliyetleri çok çesitli olmasi ve birçok danisman zaman bir dizi fiyat teklif karsisinda gerekli üzerine onlarin ücreti baz Güzel bir soru.

bir planin maliyetinin belirlenmesinde anlamak gereken ilk sey olup olmadigini planlayicisi commissionable ürünleri satan. o, daha sonra plan olabilir Eger sadece birkaç yüz dolar, ya da çok ilkel plan eger, hatta bedava ola
Örnek olarak's size yatirim ve $ 100.000 vardi bir komisyon tabanli planlayicisi planlama için ama $ 300 tahsil ayrica 1,5% ücret yil-after yillik tahsil commissionable yatirim fonlari satilan varsayalim. Ilk yil, senin toplam maliyet olurdu $ 1800 - plani için 300 $ ücreti arti $ 1.500 yatirim fonu giderleri. Sonraki yil - umarim böyle degildir senin yatirimlarinin degerini hiçbir büyüme varsayarak - sen yatirim fonu giderlerindeki $ 1.500 ödemeye devam Id.

Diger taraftan,'s sen commissionable yatirim fonlari satmaz a ücret-only planlayicisi çalismak varsayiyorum, let ama planin için ücret $ 1.500 does. yatirim fonlari bir komisyon ödemezseniz önerilir, size ücret alt olma egilimindedir Çünkü. Bu durumda, devam etmekte olan yatirim fonu ücretleri kabul% 0.9 kadar kaynatin. Öylesine, ilk yil, senin gideri olurdu $ 2.400 - 900 $ fonu ücretlerinde arti $ 1.500 planlama ücreti. Ikinci yil, harcama 900 $ için damla ve alt sonraki yillarda da devam etmektedir. Devam eden ücretleri düsük oldugundan, hatta yil iki yili sonuna kadar toplam maliyetlerinde kirarim.

bir ücret salt planlayicisi çalismak karar verirseniz, ne ödemek bekleyebilirim? Tipik, cevap bunun baglidir oldugunu ihtiyaçlariniza karmasikligina, planlamacilari zaman plan harcanan üzerindeki ücretler üs egilimindedir olarak. Saatlik oranlari, genis kapak ama tecrübelerimizden $ 150 ve $ 235 bir saat arasinda en planlamacilari sarj. Bazi planlamacilar, ancak saatlik danisir belirli mali konulari tartismak için teklif size kapsamli bir plan istiyorsaniz, en az planlamaci olarak olasilikla plani üzerinde en az bes saat geçireceksiniz.

planlayicisi bu teklif does eger Birçok planlamacilari ve ücretsiz baslangiç istisareler saglamak teklif onlari üstünde kaplar. Iyi bir yolu planlayicisi ihtiyaçlarinizi karsilayabilir eger ve o da bir sans planlama için kaba maliyet almak's belirlemek's. sen ilerlemeye karar verirseniz emin açikça ne plan içerecektir ve ne maliyet edilecektir özetlemektedir yazili öneri almak yapmak. A kapsamli plan commissionable ürünlerin satisi tarafindan sübvansiyonlu degil olasilikla ve çok az $ 1000 maliyet olmayacaktir maliyeti daha olabilir, ama yazili teklif size sticker sok kaçinmak ve net ne planinda islenecektir vermenize yardimci olacaktir.

No comments:

Post a Comment