Darbe EFT

Elektronik fon transferi, ya da EFT, hiç kagit para veya çek kullanmak zorunda kalmadan para göndermenin bir yoludur. bilgi çaginda, bir off çekmek için çocuk oyuncagi oldugunu. Sen adil miktarini belirtin ve hedef banka hesaplari, originating ve ad bitirdiniz. Darbe EFT elektronik fon alaninda lider bir isim hizmetleri aktardiginda. Bu mükemmel deneyimi ve güçlü liderligi ile önemli bir sirketin ABD merkezli vardir. Pulse EFT teknolojiler bankacilik ve para-çizimin çok yüzü degisti onun yüksek
elektronik Havalenizle alaninda bir lider servis saglayici olarak, Pulse EFT render destek ve bakim fazla 4.100 mali kurumlara degisik bölgelerinde ABD'de boyunca. Ayrica yaklasik 91.000.000 kart sahipleri vardir. Darbe elektronik fon transferi tüm bu karti sahiplerine yönelik olasi paralarini erismesini, her zaman ve her yerde yapti.

Pulse elektronik Havalenizle ayrica ATM'lerin ATM otomatik vezne makine için standlari saglayicisi () ve POS (isaretlemeli satis) finansal kuruluslar, kurumsal firmalari ve Amerika Birlesik Devletleri içinde çokuluslularin katkida terminalleri. Iki milyondan fazla ATM sayaçlar kosmak are ve Pulse EFT, kolay müsterilerine minimum olasi çaba ve kullanim maksimum kolaylikla ile paralarini almak kolaylastirir tarafindan yapilmaktadir.

No comments:

Post a Comment